2010.10.04.@ 00.10

Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját!

Te is folyton fogyózol? Már annyi diétát kipróbáltál, mint égen a csillag, de még mindig ugyanott tartasz, hogy valahogy le kéne adni a pluszkilókat? Diétázz csak egyszer – de utoljára! A Turbó diétával elérheted, hogy soha többé ne legyen szükséged fogyókúrára!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végleg lefogyaszt, ráadásul turbó ütemben!

Egy diéta vagy gyors, vagy végleges fogyást ígér – azt már minden tapasztalt diétázó tudja, hogy a rövid idő alatt ledobott kilók megbosszulják magukat, és hamarosan visszatérnek, olykor kamatostul. A hosszú távú, fokozatos, lassú fogyás az egyetlen, amely tartós eredményhez vezet – vagy mégsem? Egy német csoport éppen ezt a problémát kívánta kiküszöbölni, amikor olyan megoldást keresett, amely gyors ütemben, ám jojó nélkül tünteti el a pluszkilókat.

 

Nem elég fogyni – a zsírréteget kell eltüntetni!

A fogyókúrák alatt nem csupán zsírpárnáink, de izmaink is csökkenhetnek, így többnyire egy 1 kg-os súlyveszteség valójában csak pár dekányi zsírveszteséget jelent. Éppen ezért a szakemberek célja olyan módszer kidolgozása volt, amely valódi fogyást eredményez: zsírszövetből.

 A Turbó diéta turmixitala ezért olyan mennyiségű és minőségű fehérjét biztosít a szervezet, ezáltal az izmok számára, amely megakadályozza, hogy a fogyás során csökkenjen az izomtömeg. Így a Turbó diéta 1 kg-os fogyása azt jelenti, hogy 1 kg-nyi zsír tűnt el a testünkről! Ráadásul 2 ruhamérettel is karcsúsodhatunk 2 hét alatt!
 

A legjobb, ami a testeddel történhet

Ha tehát egyszer s mindenkorra be szeretnéd fejezni a fogyókúrázást, nincs más teendőd, mint két héten át követni a Turbó diéta programját, utána pedig az életmódváltás (amelyet a diéta szintén jelentős mértékben megkönnyít!) során a maradék felesleg már könnyedén eltűnik. Ha túl sok felesleggel küzdesz, szünetek közbeiktatásával nyugodtan végezhetsz még újabb Turbó diétákat is! A tested mindvégig hozzájut az összes létfontosságú tápanyaghoz és vitaminhoz – a Turbó diéta közben nem kell azon aggódnod, hogy egészségtelen kihívások elé állítod a szervezetedet – a Turbó diéta a legjobb, amely a testeddel történhet!

 

Éhség és szenvedés nélkül!

A Turbó diéta nemcsak gyorsan és tartósan fogyaszt – közben éhezned sem kell! A többféle ízben kapható, ínycsiklandóan finom turmixok fantasztikus telítő erővel bírnak, így éhséget egyáltalán nem fogsz érezni, ellenkezőleg! Végig fitt és energikus leszel, így töretlen jókedvvel és lelkesedéssel végezheted a diétát, a naponta jócskán apadó kilók pedig óriási kitartást adnak – így alig veszed észre, és máris vége a két hétnek – és jópár kilónak is!

 

Turbó Diéta Központ
1139 Budapest, Váci út 91.
Tel: +36 1 451 0294
www.turbodieta.hu

Kérdezze Laurát!
laura@turbodieta.hu 

Címkék: életed fogyókúráját! nyerd utolsó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek