2010.10.12.@ 13.10

A fogyás tudománya vagy tudományos fogyás?

Ma már boldog-boldogtalan kirukkolhat valami „tuti diétás tippel” – pedig a diétás táplálkozás nem hiába orvosi szakterület. Hallgass inkább az orvosokra a szomszéd néni titkos receptje helyett, és fogyj le végre – szenvedés és éhség nélkül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A siker a módszertől függ

Dr. Tóth Tamás obezitológus (fogyókúrára specializálódott belgyógyász szakorvos) arra hívja fel a figyelmet, hogy fogyókúrázni sokféleképpen lehet, de csak egyféleképpen érdemes: szakszerűen. A tudományosan nem alátámasztott diétákkal teljesen felesleges kísérletezni – ugye, te sem szeretnéd magad heteken át sanyargatni, hogy aztán két nap alatt visszaszedd a leadott kilókat? Sőt, az is könnyen előfordulhat, hogy szenvedésed végeredménye hízás lesz!

Éppen ezért, ha már ha már diétára adod a fejed, olyat válassz, amelyet szakemberek javasolnak – akkor (és kizárólag csak akkor!) biztosan nem nyúlhatsz mellé! Valóban fogyni fogsz (nem pedig csak vizet és izmot veszíteni), és egészséged sem szenved károkat.
 
Fogyni fogsz, mert jóval kevesebbet bírsz majd enni!

Tévhit az is, hogy egy diéta szükségszerűen szenvedéssel jár – sőt, éppen arról van szó, hogy a fogyókúra akkor lesz sikeres, szinte észre se veszed, hogy diétázol. Hogy miért? Mert a kitartásnál nincs fontosabb tényező – egyetlen diéta sem ér semmit, ha már másnap belebuksz. A legtöbben ott hibázzák el, hogy hatalmas lendülettel belefognak egy drasztikus, minden szakszerűséget nélkülöző diétába, ráadásul pusztán önerejükre támaszkodva. Te ne ess ebbe a hibába! A szakemberek is a segítség igénybevételét támogatják: „nagyon nehéz csak úgy, akaraterőből fogyni. Keresni kell valami kapaszkodót – lehet az akár a mozgás is, de igazán hatékony segítséget a táplálkozást befolyásoló kiegészítők jelentenek.” – mondja Dr. Tóth Tamás. A CM3 Alginatot épp arra a célra fejlesztették ki, hogy a lehető legkönnyedebben érhesd el álomsúlyodat: a telítettségérzést okozó kapszulával szinte gyerekjáték a fogyás. Fogyni fogsz, mert a kapszulával jóval kevesebbet eszel majd –mert úgy érzed, „dugig vagy”, nem akarsz, sőt, nem is bírsz többet enni!
 
 
Egy biotechnológiai szenzáció, amit neked találtak ki!

A kapszuláról dr. Tóth Tamás is elismerően nyilatkozik: „számomra azért vonzó a CM3 Alginat éhségcsökkentő kapszula, mert orvosilag rendkívül jól alátámasztott és igazolt, ami nagyon-nagyon ritka. Ráadásul a fogyókúrának azon a pontján avatkozik be, amely a legkritikusabb: az éhségérzetnél, így kiemelten hatékony segítséget jelent a diétázók számára.” A CM3 Alginat ugyanis a gyomorba kerülve többszörösére duzzad, majd rendkívül hosszú ideig, 6-8 órán keresztül stimulálja a telítettségérzékelőket, így végig jóllakottnak érzed magad. Mivel a kapszulát étkezés előtt kell bevenni, mire az étel eléd kerül, már kialakul az ún. előtelítettség-érzet, így jóval kevesebb kaja fér majd a pocidba. Ráadásul a CM3 Alginatot annyi időn át szeded, amíg csak akarod, hiszen teljesen természetes szerről van szó: alkotóanyaga az Atlanti-óceán apályos területeiről származó Laminaria digitata nevű barnamoszat, amelyből költséges biotechnológiai eljárással állítják elő a kapszulát tartalmazó Alginat-testet. A kapszula a szervezetbe kerülve intelligensen viselkedik: a gyomor savas közegében órákig stabil marad, a vékonybélbe kerülve azonban annak lúgos közegében maradéktalanul feloldódik. Nem hiába hívják a 21. század biotechnológiai szenzációjának – hatásmechanizmusa, alkalmazhatósága és hatékonysága is egyedülálló.
 
 
Életmódváltás, ahogyan még nem volt

Persze egy diéta sem ér semmit, ha nem követi teljes életmódváltás – és általában ez a legnehezebb része a fogyásnak. A CM3 Alginat ebben is teljesen újat nyújt: újra megtanítja a testet, hogy kapcsolatba kerüljön saját telítettség-érzékelőivel. Megtanulod újra érzékelni az éhség különböző fokozatait, és mivel folyton „tele a pocid”, nem lesz erőfeszítés egészséges ételeket válogatni a tányérodra. A CM3 Alginat a sikeres fogyás minden tényezőjét a legmagasabb szinten birtokolja – neked már csak használnod kell, és álomsúlyod valósággá válik!  
Címkék: fogyás tudománya tudományos vagy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek