2011.03.29.@ 00.03

Érezd magad hollywoodi istennőnek!

Minden nő álma, hogy legalább egyszer életében átélje a csillogást a fényűzést, mint egy valódi hollywoodi sztár. Ha velünk játszol Gillette Venus és a Cosmo.hu közös játékán, megnyerheted életed tökéletes estélyét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

2011 április 16.-án a VAM Design Center ad otthont a Cosmopolitan Bikini – Show-nak. Gyere el és ismerd meg 2011 bikini trendjét!

Fantasztikus programok mellett nézheted meg az ország legnagyobb bikini bemutatóját, hogy az idén nyáron te lehess a legdivatosabb a világ összes strandján.
A belépőjegy 500 Ft, de ha velünk játszol, nemcsak a belépőjegyedet nyerheted meg, hanem egy igazi álomestét is varázsolhatsz magadnak és a barátnőidnek.

A 2 héten keresztül futó nyereményjáték nyereménye ugyanis, hogy kisorsolunk 1 főt, aki 3 barátnőjével együtt sztárként érkezhet majd a VIP napra.
A nyertes és barátnői, a Gillette Venus jóvoltából hollywoodi istennőnek érezhetik majd magukat, hiszen egy limuzin megy értük, amely az év legnagyobb eseményére szállítja őket.
A limuzinban pedig behűtött pezsgő és ínycsiklandó földieper kényezteti őket a rendezvény helyszínéig.
A 4 hölgy az egész estét sztárjaink társaságában töltheti és velük együtt, elsőként nézheti meg a legújabb fürdőruha divatot.

Ahhoz azonban, hogy magabiztosan érkezettek erre a csodálatos eseményre, lessétek el a legnagyobb világsztárok tippjeit.

J. Lo, a Gillette Venus első nemzetközi nagykövete valódi istennő, aki célul tűzte ki, hogy minden nőnek segít felfedni a benne rejlő istennőt. Ő a zene, a színpad, a házasság, az anyaság megtestesítője.
Tanácsait megfogadva megmutathatjuk az igazi nőiességünket. J. Lo szerint, a szép sima, bársonyos bőr egy ilyen fontos esemény alkalmával is elengedhetetlen ahhoz, hogy a legjobb formánkban tudjunk megjelenni.

Fedd fel a benned rejlő istennőt!

A makulátlanul sima láb, az ápolt külső az első feltétele annak, hogy csábítónak és vonzónak érezhesd magad.
A bikini terület gondozása sem csak strandidényben fontos, hanem akkor, amikor ebből a világ semmit nem láthat. Az önbecsüléseteknek fog jót tenni, ha igazi istennőnek érezhetitek magatokat az év minden napján. Próbáljátok ki a Gillette Venus Embrance speciálisan nőknek kifejlesztett, krémezőcsíkkal körülölelt 5 pengés borotvát, hogy tökéletes legyen a megjelenésetek A hosszantartó sima bőr érzésben, és látványban is növelni fogja az önbizalmatokat. A még tökéletesebb megjelenés érdekében használjátok a Gillette Venus Bikini Trimmert is, amelynek segítségével a számotokra legmegfelelőbb fazont alakíthatjátok ki.

Ha a bőröd bársonyosan sima, jöhet a trendi ruha, egy leheletnyi smink és egy ápolt frizura.

Barátnőiddel feddjétek fel a bennetek rejlő istennőt, és játszatok velünk, hogy mi is hollywoodi sztárként jutalmazzunk meg benneteket!
 

Gillette Venus- Fedd fel a benned rejlő istennőt!

 

 

Címkék: érezd hollywoodi istennőnek! magad

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek