2011.04.04.@ 00.04

Egészség-portál – együtt az egészséges mindennapokért (x)

Játssz az egészség-portal.hu játékán! Válaszolj néhány kérdésre, hogy tiéd legyen az egy 10 alkalomból álló alakformáló kezelést!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egészségünk mindannyiunk számára kiemelt fontosságú, éppen ezért fontos, hogy a megfelelő forrásból szerezzünk be információkat. Az egészség-portál.hu, mely nemcsak hiteles és tárgyilagos információt, de megbízható szakembereket is kínál az egészségmegőrzés, egészségügy iránt érdeklődők számára.

Mit nyújt az egészség-portál.hu?

Mindent, ami az egészséghez szükséges

Ha nem tudod, kihez fordulj az egészségügyi problémáddal, a legjobb helyen vagy. A portálon megtalálod azokat a szakembereket, intézményeket – orvosok, fogorvosok, patikák, rendelők, wellness szakemberek, masszőrök, életmód tanácsadók állnak a rendelkezésedre – akik hosszú évek óta magas színvonalon szolgálják ki a vásárlókat.

Ebben a körben elvárás a kifogástalan szolgáltatás, amely figyelemmel és törődéssel párosul. Minőségmutató, és vásárlói vélemények segítenek a választásban.

Tudj meg mindent gyógyszereidről!

A gyógyszerek használatának könnyebbé és biztonságosabbá tételéhez minden szükséges információt megtalálsz. Kiderítheted a gyógyszerek árát, hatóanyagait, a TB támogatás mértékét, valamint helyettesítő termékeket is kereshetsz.  És ami a legfontosabb, az egy időben szedett gyógyszerek egymásra hatását is vizsgálhatod.

Kérdezz a szakértőktől!

Az egészséges életmód, a mindennapi megpróbáltatások és a stresszes életvitel következtében egyre nagyobb hangsúlyt kap. Az egészség-portál.hu kiemelt rovataiban a legnépszerűbb egészségügyi témákban tájékozódhatsz. Az Orvos válaszol rovatban pedig szakértők felelnek a téged foglalkoztató kérdésekre 24 órán belül.

Webshop – házhoz megy az egészség

Ha webshopból vásárolsz, nemcsak időt spórolhatsz meg, de kényelmesen, a nap 24 órájában válogathatsz és sorban állás nélkül juthatsz hozzá a kiválasztott termékhez. Az egészség-portál.hu több, mint 3000 terméket és egészségügyi szolgáltatást kínál. Vásárolhatsz sportszereket, szépségápolási és baba-mama cikkeket, és számtalan egészségmegőrzést szolgáló terméket.
A szolgáltatásokat elektronikus utalvánnyal veheted igénybe, az áru pedig házhozszállítással érkezik hozzád.

Játékok, tesztek, felmérések

A portál nyereményjátékaival nem csak nyerhetsz, de a tudásod is bővítheted.
Mindenben kíváncsiak a véleményedre az egészségügy megoldatlan kérdéseiben, ezért kérdőívekkel, véleményfelmérésekkel fordulnak a látogatókhoz. Nézd meg te is az eredményeket itt.

Itt tudsz játszani: KLIKK IDE>>>

Címkék: egészség-portál egészséges együtt mindennapokért

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek