2011.06.06.@ 17.06

Cseréld le a ruhatárad!

A Cosmo.hu és a Dreft segítségével most lecserélheted a ruhatárad, úgy, hogy közben a megunt cuccaidtól is megszabadulhatsz!
Ugye milyen jól hangzik?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legjobb pedig, hogy ezért nem is kell sokat tenned. Ha már regisztráltál a rendezvényre gyere el a Show-Room Rendezvényházba 2011. június 18.-án.
A belépés díja 500 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg. Az első 800 regisztrált fő vehet részt az eseményen! (de: 400 fő, du: 400 fő), de ha szerencsés vagy, megnyerheted az ingyen belépőt is!

Hozz magaddal minimum 5 megunt, de kifogástalan állapotban lévő ruhadarabot, és cserébe 4-et vihetsz haza!
 
Azok, akik a Dreft finommosószerét használják, biztosan nem aggódnak azon, hogy a ruháik kifogástalan állapotban vannak-e, hiszen a finommosószereket kifejezetten a kényes ruhák igényeinek megfelelően fejlesztették. Nem tartalmazzák az univerzális mosóporokban megtalálható drasztikus folteltávolító összetevőket, amelyek ugyan felveszik a harcot a makacs foltok ellen, ugyanakkor roncsolhatják az anyagot. A finommosószerek gyengédek a ruha anyagához és színéhez.
 
A te ruháid milyen állapotban vannak? Szeretnéd, ha a kedvenc ruhadarabjaid nem fakulnának ki, nem veszítenék el formájukat és nem is bolyhosodnának ki? Nem kell mást tenned, csak kipróbálni az új Dreft-et.
 
Ha részt veszel a Rendezvénysorozat valamelyik eseményén mi is megajándékozunk 1l Dreft finommosószerrel, amelyet kényes ruhákra terveztek. Termékskálája egyszerre kínál megoldást a kényes anyagok tisztításához, valamint az érzékeny bőrűek ruháinak mosásához. Ráadásként pedig egy pár Swarowski kristályból készült fülbevaló is a tiéd lehet.
 
Szeretnél segíteni is? Akkor jobb, ha tudod: nemcsak szuper, újszerű holmikkal gyarapíthatod a szekrényedet, de a megmaradt ruhákat jótékonysági célra ajánlod így fel! A régi cuccaid másoknak fognak örömet szerezni, míg az új holmik a te szekrényedbe vándorolnak!
 
Természetesen nyerni is lehet, ha velünk játszol a cosmo.hu-n!

Játssz a Dreft online nyereményjátékán a cosmo.hu-n, és ha te vagy a szerencsés nyertes, te választhatsz először a Cosmopolitan főszerkesztője által hozott ötdarabos ruhakollekcióból, és ingyens belépőjeggyel ajándékozunk meg! Ráadásul a Cosmo stylistja is segít majd neked a ruhák kiválasztásában.

Kíváncsi vagy az ajándékokon kívül mi vár még rád ezen a rendezvénysorozaton?
Részt vehetsz a Dreft-kvízen, nyerhetsz kézmasszászst vagy fotót, amit a helyszínen ki is nyomtatnak neked.
 
Hozott vagy a helyszínen választott ruhádat a Dreft átalakító műhelyében stylistok és varrónők segítségével feldobjuk, hogy még jobban érezd benne magad!
 
 
 
 
 
 
 
Címkék: cseréld ruhatárad!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek