2011.08.09.@ 15.08

Játssz, hogy tiéd lehessen az 50 db páros mozijegy egyike a Fárszkarika című 3D filmre!

Válaszolj helyesen kérdésünkre és nyerd meg az 50 db páros jegy egyikét a Frászkarika című 3D film vetítésére!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Charlie Brewster életében (Anton Yelchin – Star Trek, Terminátor – Megváltás) végre minden sínen van: a gimi krémjéhez tartozik, a legmenőbb csajjal jár. Annyira kúl arc, hogy még a legjobb barátját is szívatja. A bajok akkor kezdődnek, amikor Jerry (Colin Farrell – Erőszakik, Miami Vice) beköltözik a szomszédba. Jófej srácnak tűnik, de valami nem stimmel vele: senki, beleértve Charlie anyukáját (Toni Collette – A család kicsi kincse, Az órák), sem vesz észre semmi különöset vele kapcsolatban. Néhány nagyon furcsa eset után, Charlie kétségtelen konklúzióra jut: Jerry egy vámpír, aki a szomszédok vérére áhítozik. Azonban a fiú sajnos senkit sem tud erről meggyőzni, így egyedül kell kitalálnia, hogyan szabaduljon meg a szörnyetegtől.

A Craig Gillespie (Plasztik szerelem, Anyámon a tanárom) által rendezett Frászkarika a nyolcvanas években népszerű, szintén Frászkarika című klasszikus horror-vígjáték feldolgozása.

A nyereményjátékért klikk ide!

A nyereményjáték időtartama: 2011. augusztus 9-16. Sorsolás: 2011. augusztus 17. 10:00. A nyerteseket emailben értesítjük, a nyereményt postán küldjük el. A mozikuponok beválthatóak a premier után, augusztus 18-tól hétfőtől-csütörtökig, munkanapokon, ameddig a film műsorson van, illetve a szabad helyek függvényében. Elfogadóhelyek a következő Cinema City és Palace Cinema mozik: Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg. Budapesti elfogadóhelyek: Allee, Aréna, Campona, Duna Plaza, Mammut, MOM Park, Westend.

A Hearst Sanoma Budapest Kft. nyereményjáték szabályzatért klikk ide!

Címkék: című egyike fárszkarika filmre! hogy játssz lehessen mozijegy páros tiéd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több kvizjatek