Ilyen diétázni nyaralás alatt

Forrás: Lilla lefogy | 2018 március 12.

Amikor eldöntöttem a két legjobb barátnőmmel, hogy eljövünk Thaiföldre nyaralni, még egyáltalán nem gondoltam arra, hogy elkezdem ezt a blogot. Tervezgettük, hova fogunk menni, milyen jókat eszünk majd (mind a hárman imádjuk a thai kaját), és mennyit fogunk pihenni a parton. Persze ez a terv azonnal ugrott, amikor kiderült, hogy belekezdek az életmódváltásba (legalábbis én azt hittem).

lilla-lefogy-thaifold-cosmopolitan

Mikor megtudtam, hogy ez az időszak is beleesik, teljesen kétségbe estem, sőt még egy héttel ezelőtt is rettegtem attól, hogyan fogom tartani a diétám. Szerencsére Réka most is segített nekem, és egy olyan étrendet állított össze, amit szuper könnyű betartani és még a helyi különlegességeket is meg tudom kóstolni. Bármilyen wok ételt ehetek ugyanis, amiben nincsen tészta, nyugodtan válogathatok a gyümölcsök közül, sőt sajtot, felvágottat és tojást is választhatok reggelire.

gyumolcs-lillalefogy-cosmopolitan

Higgadtan szálltam fel a gépre, és egészen könnyedén kibírtam a 15 órás utat is kevés kajával. Bár kicsit nehéz volt, mikor az egyik barátnőm vett egy duplacsokis muffint az átszállásnál, és megette mellettem, de szerencsére nem csábultam el, pedig nagyon nagy volt a kísértés. Miután megérkeztünk, a csajok elmentek ebédelni, de én már betegnek éreztem magam, ezért inkább ledőltem egy kicsit. Estére sajnos belázasodtam, szóval csak egy levest tudtam megenni, de úgy voltam vele, legalább tutira nem szegem meg a diétát, viszont így mozogni sem tudok majd pár napig. Pedig Réka már írt is egy üzenetet, amiben arról érdeklődött, hogy milyen lehetőségeim vannak a sportra. Mivel azonban beteg lettem, nem is tornázhattam, hogy minél előbb meggyógyuljak. Szerencsére most már sokkal jobban vagyok és holnaptól újra elkezdhetek edzeni.

insta-lillalefogy-cosmopolitan

De Réka persze nem csak ezért írt rám! Természetesen most sem engedte el a kezemet és megkért arra, hogy minden nap részletesen írjam le neki, mit ettem. Ezért pedig még könnyebb megtartanom, hiszen egyszerűen nem tudok neki hazudni, még írásban sem. És mikor megkaptam ezt az üzenetet Rékától, csak még nagyobb erőt éreztem magamban!