Nézd meg a legújabb előtte-utána képet rólam

Forrás: Lilla lefogy | 2018 április 13.

Pár héttel ezelőtt megosztottam az első előtte-utána fotómat, amin jól látszott, hogy mennyit alakultam már pár hét alatt is. Mivel az utóbbi pár napban nem igazán éreztem jól magamat a bőrömben, hiszen eljutottam arra a pontra megint, hogyha belenézek a tükörbe, csak azt látom, mennyi van még hátra, és milyen messze van még a cél, ezért úgy döntöttem, hogy ma megkérem Rékát, csináljunk egy újabb előtte-utána fotót. Persze azonnal igent mondott!

Legutóbb rengeteg kritikát kaptunk azzal kapcsolatban, mennyire más a két kép és mindenkit be akarunk csapni, most nagyon odafigyeltünk arra, hogy ne vádolhassanak meg minket ezzel.

IMG_1914

És most is, csakúgy mint az előző alkalommal, teljesen ledöbbentem a képek láttán! Hiszen megint rengeteget alakult a testem, annak ellenére, hogy azóta csak 3 kilót fogytam. Persze így is elképesztően büszke vagyok magamra, hiszen így már picivel több, mint 10 kilónál járok.

IMG_1913

Persze még mindig elképesztően messze van a cél, de megint egy lépéssel közelebb kerültem hozzá. Ráadásul folytatjuk Rékával 10 hét letelte után is a munkát, és így természetesen a blogot is tovább írom majd. Emiatt pedig elképesztően izgatott vagyok, ugyanis így újabb célt tűztem ki magam elé. Szeretnék ugyanis, -15 kilón kívül, még legalább -10-et leadni, hogy elérjem a régi versenysúlyomat!