Ezért bántam meg, hogy a saját arcommal vállaltam a bolgot

Forrás: Lilla lefogy | 2018 április 16.

Mikor eldöntöttem, hogy megcsinálom a saját fogyókúrás blogomat, számomra egyáltalán nem volt kérdés, hogy vállalom-e a saját arcommal és nevemmel. Igaz, a nővérem figyelmeztetett arra, hogy lehetséges, ezzel örökre én leszek majd a duci lány, aki lefogyott, ami lehet nem fog majd tetszeni később. Mégis úgy döntöttem, ez egyáltalán nem érdekel, hiszen én szuper menőnek tartanám azt, akinek sikerült lefogynia önerőből. A véleményem pedig nem is változott, egészen pár nappal ezelőttig!

A barátnőimmel nemrég elmentem bulizni, ahol megismertem pár csoporttársukat az egyetemről. Szuper kedvesek voltak és elmeséltem nekik, hogy a Cosmonál dolgozom, de nem szerettem volna, ha megtudják, hogy csinálok egy blogot is. Persze nem azért, mert nem vagyok rá büszke, hanem mert nem akartam, hogy a régi képeimet nézegessék és kérdésekkel bombázzanak Rékával vagy bármi mással kapcsoltban, még jobban meg nem ismerjük egymást.

Az egyik lány viszont gyorsan rákeresett a nevemre a Googleben, csak azért, hogy elolvasson tőlem egy cikket, mikor is kijött a blog. Mindenkinek körbemutogatta és innentől kezdve csak is kizárólag rólam és a bejegyzéseimről szólt minden. Bombáztak a kérdéseikkel, tanácsokat osztogattak, egész este figyeltek arra, mit eszek nehogy véletlenül megszegjem a diétámat és szívességeket kértek.

És ekkor jött a felismerés számomra! Ezeket a képeket sosem fogom tudni majd letörölni, és ha bárki rákeres a neten a nevemre, ezt adja majd ki. Persze tudom, ha nem vállaltam volna az arcommal, akkor nem lett volna hiteles, és nem kapnék annyi támogatást, mint így. Mégis az motoszkál a fejemben, mi történik akkor, ha mondjuk munkát váltok, esetleg szakítok a barátommal és megismerkedek egy másik sráccal, aki rögtön azzal szembesül majd, hogy néztem ki…