Egy év után először viselek magabiztosan farmert

Forrás: Lilla lefogy | 2018 április 24.

Pár héttel ezelőtt, már belebújtam a farmerembe, de egyszerűen még nem éreztem készen arra magamat, hogy megmutassam nektek is. Bár nagyon örültem és a többiek szerint nagyon jól állt, valahogy annyira furcsa érzés volt, hogy inkább úgy döntöttem, pihentetem még egy kicsit a szekrényben. Most viszont, hogy lement újabb két kiló, és már sokkal kényelmesebben érzem magamat benne és büszkén viselem.

És persze rengetegen megdicsértek, hogy mennyivel jobban áll a két kiló után, ezért mostantól többször is vegyem fel. Persze sajnos a legtöbb kis toppom és felsőm még nem áll annyira jól, ezért igazából nem annyira szívesen veszem fel még őket, így a farmer is parkolópályán marad. Azért reménykedek benne, hogy hamarosan azok is jók lesznek már rám.

Bár az hatalmas löketett adott nemrég, hogy találkoztam a bátyám egyik haverjával. A srác körülbelül akkor látott utoljára, mielőtt belekezdtem a blogba, szóval majdnem 3 hónapja és mikor meglátott csak annyit tudott mondani: “Azta! Nem hiszek a szememnek. Szuperül nézel ki. Elképesztő, mennyit fogytál! Csak így tovább! Az egész családom nagyon szurkol neked és mindig olvassuk a blogodat. Bár láttam az előtte-utána képeket rólad, így élőben még látványosabb a változás. Gratulálok!” Annyira jól esett, különösen azért, mert tudom, hogy ő nagyon ritkán szokott csak megdicsérni embereket. Ezért érdemes életmódot váltani, mert a dicséretek sosem maradnak el!

lillalefogy-cosmopolitan2

Ettől függetlenül, ha tehetem még mindig inkább a szoknyára szavazok, mert ahhoz, hogy a farmerben igazán jól nézzek ki, magassarkút kell viseljek, ami be kell valljam, hogy annyira nem szeretek. Bár régen sem emlékszem arra, hogy tényleg szuperül álltak volna a nadrágok, hiszen mindig is combos lány voltam, de akkor vagy nem érdekelt a dolog, vagy megpróbáltam egy hosszabb felsővel felvenni.

Most viszont úgy látom, hogy az edzéseknek köszönhetően, teljesen máshogy fogyok. Régen például a vállamból már csak akkor fogytam, ha szinte már lapos volt a hasam, most viszont az alakult a legtöbbet. Szóval reménykedek benne, hogy a combgyakorlatnak köszönhetően, hamarosan még vékonyabbak lesznek a lábaim, sőt titkon arról is ábrándozok, hogy egyszer egy fehér farmert is felvehetek.

 1. Anikó
  on

  Szia

  Körülbelül akkor kezdtem el az életmód váltást mint amikor te . követem a blogodat mert mind testileg mind lelkileg hasonlókon megyek keresztül mint te 🙂
  Én is személyi edzőhöz járok aki mindig támogat és nagyon sokat segít. Sajnos én is azért elég sok kritikát kapok . De mint emelet sok dicséretet is ami fantasztikusan esik és erőt add a mindennapi kitartáshoz. 🙂
  Szóval csak így tovább 🙂 🙂