Így néztem ki régen

Forrás: Lilla lefogy | 2018 április 27.

Életem egyik legboldogabb időszaka volt, mikor megismerkedtem a barátommal. Nem csak azért, mert szuper szerelmes voltam, hanem azért is, mert életemben először nagyon jól éreztem magamat. Persze folyamatosan sanyargattam magamat és szinte alig ettem valamit egész nap, de az akkor nem tűnt fontosnak, hogyan fogyok le. 

Screenshot_20180427-154510

Nemrég pedig megtaláltam arról az időszakról a képeimet, ami szó szerint lesokkolt. Tudtam, hogy akkor voltam a legvékonyabb életemben, de mikor megpillantottam a fotókat, alig hittem a szememnek.

Screenshot_20180427-154553

Valószínűleg most sokkal vékonyabbnak látom magam, mint akkor, hiszen emlékszem, hogy egyáltalán nem voltam megelégedve az alakommal. Sőt, ha nagyon sokáig nézem, még most is találok benne hibát, de bármit megtennék azért, hogy újra így nézzek ki. Persze folyamatosan ezért küzdök, de még mindig hátra van -15 kiló, amit valószínűleg nehezebb lesz ledolgoznom, mint az első 17-et.

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Persze már most tudom, hogyha elérem ezt az állapotot, akkor mi az, amin majd változtatni szeretnék. A súlyommal semmi problémám nem volt, számomra csak annyi volt a fontos, hogy hatossal kezdődjön. Viszont azt mindig is nagyon szerettem volna kipróbálni, milyen az, mikor lapos valakinek a hasa. Ezt pedig sosem sikerült elérnem…

Mivel ezen a héten befejeződik a 10 hetes programom, ezért ma beszéltem Rékával, hogy tűzzük ki a következő pici célt! Egyelőre még gondolkozunk, hogy mennyi időt és hány hetet adunk a következő projektnek, de hamarosan jelentkezek majd a részletekkel. Nemsokára pedig megcsináljuk a fürdőruhás előtte-utána fotót is, amin valószínűleg még jobban fog látszódni a változás.