Egy kis szünetet tartok a diétámban

Forrás: Lilla lefogy | 2018 június 22.

Mivel most több a meló és nem mindig tudok elmenni Réka edzéseire, kicsit nehezebben megy a fogyás. Bár próbálom betartani a napi 15 ezer lépést, mégis vannak napok, mikor csak kisétálok a Margit szigetre, leülök a partra és zenét hallgatok a túrázás helyett. Emiatt pedig a kilók is nehezebben mennek le, plusz a hétvégén lesz a szülinapom, amire úgy döntöttem pihenőt adok magamnak. Szóval nem figyelek a kalóriákra és megkérem anyukámat, hogy süsse meg a kedvenc tortámat.

Nem gondoltam volna, hogy a nyáron betartani a diétát sokkal nehezebb lesz, hiszen, mikor Thaiföldön voltunk, egyáltalán nem éreztem azt, hogy vágyom a fagyira vagy bármilyen más édességre. Teljesen elvoltam zöldség-gyümölcs kombón, itthon azonban valamiért most nagyobb a kísértés. Egyre nehezebben tudom megállni, hogy ne egyek meg egy nyaralás alatt például egy lángost a Balaton parton. Most pedig csak még nehezebb lesz, hiszen pár napra a BFF-mel Milánóba utaztunk, ahol extra nagy lesz a kísértés.

Tudom, hogy megpróbál majd odafigyelni rám, és ő sem fog minden étkezésre pizzát enni, de nyilván nem fogja kihagyni a fincsi olasz specialitásokat csak miattam. És talán nem is ez az utazás lesz a nyár legnagyobb kihívása, hanem a rengeteg esküvő, amire meghívtak. Mivel mindenhol fix menü lesz, – ami többnyire nem diétás – vinnem kell majd magamnak kaját. Persze ettől függetlenül minden erőmmel azon leszek, hogy ne szegjem meg egyáltalán az étrendemet, már csak azért sem, mert mostanában rengeteg levelet kapok, amiben sokan megköszönik, hogy ennyire inspirálom őket.

Sőt, az unokatesóm elmesélte, mennyire büszke rám, ugyanis lovagló óra után szóba került a nevem a csoportjában. Megkérdezték tőle, honnan ismer és elmesélte, hogy rokonok vagyunk, az egyik lány pedig majdnem lesett a székről, mikor meghallotta. Mondta, hogy annyira büszke volt arra, hogy én vagyok az unokatesója. Persze én azonnal elsírtam magam és úgy éreztem, hogy bár számomra is nagyon fontos, hogy ne adjam fel, rengeteg másik lánynak is nagyon sok erőt adok egy fogyókúrához, vagy csak ahhoz, hogy ne szégyelljék magukat azért, mert nem sikerül elsőre a kiválasztott diétájuk.

Címkék: , ,