Az 1000 lájkos szelfi titka – modell szemmel

Te is rendszeresen posztolsz az Instádra szelfiket és mindig figyeled, mennyi lájkot kapsz rájuk? A modelleknek is nagyon fontos, hogy minél több szívecskét zsebeljenek be egy-egy képükre, és most azt is elárulják neked, mi a titkuk!

Az 1000 lájkos szelfi titka – modell szemmel

Biztos észrevetted már, hogy nem mindegy, mikor osztod meg a fotóidat, milyen hashtageket használsz és az sem mindegy, hogy hol készíted el magadról a tökéletes képet. Sophia, aki már egy éve modell azt tanácsolja: „Én azt vettem észre, hogy hétköznap este 6-9-ig a legjobb feltölteni egy képet, mert akkor lóg mindenki a telefonján, esetleg megnézik az Instát, és belájkolják a fotódat! Hétvégén pedig reggel fél 11 a tökéletes időpont, mert szombaton és vasárnap a legtöbben azonnal a telefonjukért nyúlnak felkelés után!” Alexa, aki nemrég kezdett el a modellkedést, azt tanácsolja, hogy a legfontosabb az, hogy mindenképpen átjöjjön a személyiséged. Te is biztos szívesebben lájkolsz be egy olyan képet, aminél azt érzed, valaki igazán jól érzi magát. Szerinte ez a jó kép titka.

Violetta tippjével rengetegen nyomnak majd a kis szívecskére, és még akár pár plusz követőt is bezsebelhetsz magadnak! „Nyilván az is fontos, hogy a lehető legjobb formánkat mutassuk a képeken. Az emberek igenis szeretik azt látni, hogy valaki csodás helyekre jut el és tartalmas életet él. Szerintem ettől gyűlhetnek a követők, és így nem lesz majd unalmas az Instád! Tehát bárhova utazol, nyugodtan posztolj magadról egy jó szelfit, és meglátod, majd csak úgy gyűlnek a követők!” De ha nem mész éppen sehova, akkor se keseredj el, mert a lányok szerint van még egy mód, hogy szuperszexi szelfit készíts magadról! Nagyon fontos, hogy jó fényviszonyok legyenek, amikor képet készítesz magadról, ezért mindig a nappal szemben állj, hogy minél több fény jusson a pofidra! Fontos, hogy sokat kísérletezz! Próbáld ki melyik oldalon áll jobban a hajad, csekkold le, milyen, mikor belelóg a szemedbe, nézd meg, hogy áll, ha mosolyogsz.

Címkék: instagram lájk modell szelfi tippek