Magyar hotelek, amikben a legmenőbb világsztárok szálltak meg

A sztárok imádják Magyarországot, mi pedig őket. Most megmutatjuk, hol szoktak megszállni a legnagyobb nevek!

Danubius Hotel Gellért

A budapesti Gellért Szálló hihetetlenül nagy múltra tekint vissza. De nem csak a fürdőjéről híres ez az impozáns hotel! Képzeld, évtizedek óta járnak ide forgatni a hollywoodi produkciók. Itt készült például a Vörös veréb Jennifer Lawrence-szel, vagy az Én, a kém Owen Wilson és Eddie Murphy főszereplésével. De persze nem kizárólag forgatási helyszínként, hanem szállásként is szolgál a sztároknak, így JLaw-n és Eddie Murphy-n kívül többek között, még Madonna is megfordult a hotelben.

La Contessa Kastélyhotel

Amikor nálunk forgatták az V. Henrik című filmet, a netflixes stáb Szilvásváradot találta a legtökéletesebb helyszínnek. Így a sztárok is a közelben laktak, mégpedig a La Contessa Kastélyhotelben. Olyan hírességek aludtak már itt tehát, mint Robert Pattinson, Joel Edgerton és persze Timothée Chalamet. Sőt, még az is lehet, hogy Timmy pont ebben a szállodában jött össze (a most már ex-barátnőjével) Lily-Rose Depp-pel, aki szintén szerepelt a produkcióban!

Four Seasons Hotel Gresham-Palota

A legnagyobb hollywoodi sztároknak elég hasonló az ízlése, ha menő ideiglenes szálláshelyről van szó. Így a legnépszerűbb budapesti hotel, ahol egy-egy forgatás idejére beköltöztek a hírességek nem más, mint a Széchenyi téren található Four Seasons. Itt olyan A-listás színészek pihentek már meg, mint Antonio Banderas, Tom Hanks, Hugh Jackman, Anthony Hopkins, és gyakorlatilag A kém című film egész stábja. Azaz: Jude Law, Jason Statham, Melissa McCarthy, Rose Byrne és 50 Cent.

Aria Hotel Budapest

Ami a színészeknek a Gresham-palota, az a zenészeknek az Aria Hotel. Itt szállásolják el ugyanis a legtöbb énekest és együttest, így például a Muse-t is. Vagy az olyan sztárokat, akiket amúgy filmekből is ismerhetsz, de éppen fellépés miatt jártak a fővárosban. Ilyen volt David Duchovny vagy Will Smith. De megfordult már ebben a hotelben Mr. Big, azaz Chris Noth és a híres kutató, Jane Goodall is!

Még több

Nyaralj itthon!