Brutális filmek, amiket képtelenség egynél többször megnézni

Vannak olyan filmalkotások, amik egyszerűen túl durvák vagy sokkolóak, így az ember nem tudja őket egynél többször megnézni. Te mit láttál erről a listáról?

2021.06.22. 18:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brutális filmek, amiket képtelenség egynél többször megnézni

Veled is volt már olyan, hogy megnéztél egy filmet és annyira lesokkolódtál, hogy azonnal tudtad, soha nem néznéd újra? Hidd el, megértjük, az alábbi alkotásokat egyszerűen nem lennénk hajlandók megint végignézni, annyira brutálisak voltak. Te egyetértesz velük?

A Passió (2004)

Úgy gondoltam, hogy vallásos emberként nem ártana legalább egyszer megnéznem Mel Gibson A Passió című filmjét, de őszintén szólva kicsit megbántam. Szerintem ez a film indokolatlanul erőszakos. Tudom, hogy Jézus rengeteget szenvedett, de ez a rengeteg vér és fájdalom teljesen kikészített. Soha többé nem szeretnék ebből egyetlen képkockát sem látni!”

Gettómilliomos (2008)

„A Gettómilliomos egy nagyon szép, megható és igényes film, de vannak benne olyan brutális jelenetek, hogy az ember nem bírja ki sírás nélkül. Amikor gyerekeket bántanak, azt különösen nehezen viselem, az erről szóló rész egy életre bevésődőtt, így eszemben sincs újranézni ezt a filmet.”

Viasztestek (2005)

„Mindig baromira féltem a próbababáktól, ebben pedig nem kevés volt belőlük. Arról nem beszélve, milyen kegyetlen jelenetek vannak benne. Ujjlevágás, viasszal leforrázás, hát, nem is szeretném tovább folytatni a felsorolást! Nekem nem kellett volna megnézni, az tuti!”

Tükrök (2008)

„Most képzeld el, hogy egyik este fogmosás közben belenézel a tükörbe és azt látod, hogy a tükörképed valami egészen mást csinál, mint te. Ráadásul látszik rajta, hogy gonosz. Na, körülbelül erről szól ez a film és ez valamiért annyira ijesztő volt nekem, hogy miután láttam, hetekig alig mertem tükörbe nézni. Esténként volt a legrosszabb!”

Az emberi százlábú (2009)

„Úgy ültem le aznap este filmezni, hogy bírom a horrort, de ez nagyon kemény volt. Brutális, undorító, félelmetes. Rossz belegondolni, hogy esetleg tényleg van ember, aki képes ilyet tenni valami mással. Ez egy emberkísérlet! Ha érzékenyebb vagy, tutira nem ajánlom!”

Anyám! (2017)

„Úgy ültem be a moziba, hogy megnézek egy jó kis horrort, amiben még a kedvencem, Jennifer Lawrence is szerepel. Nem azt kaptam azonban, amire számítottam! Ez a film elképesztően durva, annyira brutális, hogy a popcornt se bírtam megenni közben. Elég, ha annyit mondok, egy babát bántanak benne… Ráadásul helyenként azt sem értettem, mi történik!”

Midsommar / Fehér éjszakák (2019)

„A film a svéd örök nyár idején játszódik, amikor a Nap soha nem megy le, még éjszakára sem. Egy csoport fiatal érkezik gyanútlanul egy vallási szektához, ahol azonban egyre furcsább, meghökkentőbb, zavarba ejtőbb, majd igazán brutális dolgok történnek. Konkrétan nem hittem el, amit látok, utána napokig úgy éreztem, a film teljesen lehozott az életről.”

Ha filmfanatikus vagy, ezeket se hagyd ki:

Címkék: brutális film filmek horror

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Nyaralj itthon!

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A táskád akkor igazán menő idén nyáron, ha fonott, akár egy cuki kosár. Nem, nem leszel tőle nagymamás, pláne, ha az alábbi darabok közül válogatsz.