Ez volt a legmenőbb dal, amikor születtél

Szeretnéd tudni, hogy mit hallgattak orrvérzésig a fiatalok akkor, amikor születtél? Ha 1989 és 2001 között születtél, csekkold le ezt a listát!

2021.06.22. 15:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez volt a legmenőbb dal, amikor születtél

Szeretnéd tudni, melyik volt a legmenőbb sláger abban az évben, amikor születtél? Akkor csekkold le az alábbi listát és hallgasd meg, mire táncoltak akkoriban! Bejön neked ez a dal vagy inkább felejtős?

1989 – Tha Bangles: Ethernal Flame

Ezt a számot a mai napig nagyon sokan dúdolgatják, az egyik legcukibb szerelmes dalként van számontartva. Te ismered?

1990 – Roxette: It Must Have Been Love

A kilencvenes évek elején még hódított a rock, így Roxette száma volt az egyik legmenőbb 1990-ben. Fogadjunk, hogy te is sokat hallgattad gyerekkorodban!

1991 – Bryan Adams: Everything I Do I Do It For You

A világ egyik legmeghatóbb dalát Bryan Adamsnek köszönhetjük, aki 1991-ben jött ki ezzel az örökérvényű slágerrel.

1992 – Boyz II Men: End Of The Road

Ezt a számot talán ma már kevesen ismerik, de 1992-ben nem volt ennél menőbb, állandóan ez ment a rádióban.

1993 – Whitney Houston: I Will Always Love You

1993 legnagyobb durranása volt ez a gyönyörű szám, nem csoda, hogy azóta is sokan ezzel a dallal próbálnak érvényesülni az X-Faktor színpadán. Neked megvan?

1994 – Ace of Base: The Sign

Retro bulikban a mai napig gyakran előkerül ez a dal, hiszen jól lehet rá lötyögni, jó a hangulata, az idősebbekben pedig kedves emlékeket idéz.

1995 – Coolio: Gangsta’s Paradise

Ez a szám a maga idejében annyira menő volt, hogy éjjel-nappal ez pörgött a rádiókban, nincs olyan ember, aki a kilencvenes években már élt, de nem ismeri! Ugye, hogy igazunk van?

1996 – Los Del Río: Macarena

Bizony, a Macarena 1996-ban tarolta le a világot és azóta is hódít. Suli bulikon, szalagavatókon gyakran felcsendül, hiszen annyira fülbemászó.

1997 – Elton John: Candle in the Wind

Diana hercegnő 1997-ben egy autóbalesetben életét vesztette, barátja, Elton John az ő emlékére írta ezt a fantasztikusan szép és meghitt számot. Tudtad?

1998 – Next: Too Close

Lehet, hogy a cím és előadó elsőre nem ismerős, de ha belehallgatsz, azonnal tudni fogod, melyik ez a szám! Na, igazunk volt?

1999 – Cher: Believe

Cher a világ egyik leghíresebb énekesnője, ez a száma pedig a mai napig közkedvelt, gyakran adják a rádiók. Neked is megvan, ugye?

2000 – Faith Hill: Breathe

Ez a dal az elmúlt 21 évben kicsit elfelejtődött, pedig akkor nagyon sokan imádták. Neked hogy tetszik? Szívesen meghallgatnád még egyszer?

2001 – Lifehouse: Hanging By A Moment

A kétezres évek elején megint menő volt egy darabig a rock, így végzett ez a dal az első helyen. Neked mi a véleményed róla? El tudod képzelni, hogy akkoriban csomóan erre buliztak?

Jöhet egy kis riszaparti?

Címkék: dal klip legnépszerűbb rádió retro sláger számok videó zene

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Nyaralj itthon!

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A táskád akkor igazán menő idén nyáron, ha fonott, akár egy cuki kosár. Nem, nem leszel tőle nagymamás, pláne, ha az alábbi darabok közül válogatsz.