Károly herceg ezzel a nővel is csalta Dianát

Ha eddig azt hitted, hogy Kamilla volt az egyetlen, akivel félrelépett, akkor nagyot tévedtél.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Károly herceg ezzel a nővel is csalta Dianát

Károly herceg szerelemi élete mindig a sajtó egyik kedvence volt, ugyanis bőven szolgáltatott indokot arra, hogy vájkálhassanak benne. Nem elég, hogy köztudottan viszonya volt Kamillával, miközben még Dianával élt, a People úgy tudja, hogy egy másik nővel is csalta őt. Ez pedig nem más, mint Tiggy Legge-Bourke, aki Vilmos és Harry dadusa volt.

John Stevens, a Scotland Yard volt vezetője nemrégiben azt nyilatkozta, hogy Diana hercegnőnek volt egy feljegyzése, amin a következő volt olvasható: „A férjem autóbalesetet tervez, fékhibával és súlyos fejsérüléssel, hogy feleségül vehesse Tiggy-t.” A feljegyzésnek köszönhetően Károlyt titokban kihallgatták a hercegnő halálának ügyében, aki tagadta, hogy tudott volna a cetli létezéséről. Ám ha Diana felvetése igaz, akkor Károly nemcsak összeesküvést tervezett ellene, de viszonyt is folytatott a háta mögött.

Tiggy Legge-Bourke az incidens óta férjhez ment, de most is szoros kapcsolatot ápol a királyi családdal. Vilmos és Harry is esküvőjén is ott volt, sőt, ő a keresztanyja a kis Archie-nak is.

Fegyverszünetet köt a királyi család?

Címkék: bulvár diana hercegnő károly herceg megcsalás sztárhírek sztárok tiggy legge-bourke

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Nyaralj itthon!

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A táskád akkor igazán menő idén nyáron, ha fonott, akár egy cuki kosár. Nem, nem leszel tőle nagymamás, pláne, ha az alábbi darabok közül válogatsz.