Kasza Tibi bevédte a feleségét a trolloktól

Az énekes feleségét azért támadják a kommentelők, mert túl vékonynak találják.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kasza Tibi bevédte a feleségét a trolloktól

Kasza Tibi nagyon kiakadt, ugyanis egy korábbi Insta posztjában a kommentelők csúnyán betámadták a feleségét. Darai Andreát (Mankert – a szerk.) azért alázták, mert szerintük a modell túl vékony, egyesek odáig merészkedtek, hogy egy kisfiúhoz hasonlították. Az énekes nagyon felháborodott azon, hogy megszégyenítették a feleségét (amit tökre megértünk, mert mi is elítéljük a skinny shaminget), és Insta sztoriban osztott ki mindenkit.

Kitettem egy közös képet Makerrel a mai fotózásunkról, és a Facebook-on inkább, de itt az Instán is elindultak alatta a – se melle, se feneke… adjál már neki enni, olyan mint egy kisfiú kommentek… Nem szoktam ezekre reagálni, de most megtettem. Látom sokakat zavar, hogy a feleségem vékony alkatú lány. Nagyon próbál tenni ellene, de van akinek a hízás épp akkora küzdelem, mint másnak a fogyás. Azt ugyanakkor nagyon szomorúak tartom, hogy a vékony emberek alázása teljesen elfogadott dolog, míg ha egy túlsúlyos emberre megjegyzést tesznek az a világ legnagyobb sértése, és azonnal mártír pózba vágja magát a sértett. Írjátok le most nyugodtan százan hogy se melle se feneke, meg eszik ez rendesen. Aztán ugyanezzel az önkritikával pillantsatok azért bele a tükörbe is. Én olyannak szeretem amilyen, és amilyennek ő szereti magát.

Nagyon egyetértünk Tibi minden egyes szavával, mert ez a fajta body shaming közel sem kap akkora figyelmet, mint a túlsúlyosak megszégyenítése, pedig létező jelenségről van szó.

Őket sem kímélik a kommentelők:

Címkék: body shaming bulvár darai andre Instagram kasza tibi manker skinny shaming sztárhírek sztárok trollok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Nyaralj itthon!

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A táskád akkor igazán menő idén nyáron, ha fonott, akár egy cuki kosár. Nem, nem leszel tőle nagymamás, pláne, ha az alábbi darabok közül válogatsz.