György herceg megtudta, hogy egy nap király lesz belőle

György herceget már elég nagynak ítélték ahhoz, hogy elárulják neki, milyen sors vár rá.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

György herceg megtudta, hogy egy nap király lesz belőle

György herceg idén júliusban ünnepli a 8. szülinapját (kétszer is meg kellet néznünk, és tényleg 8 éves lesz), de már most tisztában van azzal, hogyha felnő, ő lesz a trón következő örököse. A Daily Mail nyomán a PageSix hozta le, hogy a hercegnek valamikor a 7. születésnapja környékén árulták el a hírt, egyfajta „ajándékként” a szülei, mert úgy gondolták, elég nagy már ahhoz, hogy megértse mivel jár a dolog.

Robert Lacey író szerint a szülei részletesen kifejtették neki, hogy milyen szolgálatot és kötelezettséget foglal magában királynak lenni. Vilmos és Katalin állítólag maguk szerették volna az egészet kontroll alatt tartani, ezért ők választották az időpontot és maguk beszéltek Györggyel. Vilmos herceg pontosan tudja, hogy milyen ekkora teherrel élni, ezért úgy szerette volna átadni az infót a kisfiúnak, hogy ne nyomásként nehezedjen rá. Hogy György herceg mit szólt hozzá, azt sajnos nem tudni, de az alapján, mennyire szeret a fotókon trollkodni, el tudjuk képzelni az arckifejezését.

Mini royal-hírek:

Címkék: bulvár györgy herceg királyi család királyság sztárhírek sztárok születésnap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Nyaralj itthon!

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A legédesebb fonott táskák 10 ezer Ft alatt

A táskád akkor igazán menő idén nyáron, ha fonott, akár egy cuki kosár. Nem, nem leszel tőle nagymamás, pláne, ha az alábbi darabok közül válogatsz.