2015.04.14.@ 15.04

Friss. Meleg. Vibráló.

A ck2 fás-virágos illat, Neked és nekem, tele izgalommal és pezsgéssel. Két embert az határoz meg, hogy kik ők, és nem az, hogy milyenek.
#the2ofus

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Friss. Meleg. Vibráló.

A ck2 egy unisex illat, előítéletek nélkül. Megteremti és egyesíti azt az élményt, mely szerelemben, vágyban és barátságban fejlődik. Fiatalságtól sugárzó kapcsolatot 2 ember között, ünnepelve azt a sokszínűséget, mely kapcsolatainkat is gazdagabbá teszi, és meghatároz minket… az élet 2-en az igazi.

nagy1

A ck2 sokoldalú illat, mely ügyesen egyensúlyoz a nagyvárosi lét és természetes frissesség között. Az illat váratlanul wasabi illattal indít, melyet vonzó és krémes melegség alapoz meg.  A meglepően friss fejillat a személyes kontaktusban rejlő energiáit idézi fel, kiegészülve forró napsugarakkal, és a nyári napok meleg macskaköveinek érzetével.

A virágos akkordok energiái gazdag érzékiséggel pulzálnak a szívillatban,míg a nedves macskakövek hűsítő frissességgel szolgálnak. A jázmin lecsengését vetiver édesíti meg, keveredve a szantálfa és pézsma krémes tüzességével, izzó meleget eredményezve. Komplex, mert egyszerre hűs és frissítő, a virágok egybeolvadásával együtt pedig gazdag és bensőséges kapcsolat érzését közvetíti.

nagy2

Üveg

A ck2 minimalizmust sugall a nehéz, tiszta, átlátszó üveggel, már azelőtt megcsodálhatod az illatot, mielőtt magadra fújnád. Sima, lekerekített üveg rejti a parfümöt, mely a különleges design-nak köszönhetően szilárd kupakon „ül”, így az üveget fejjel lefelé is tarthatod. Az üveg és a kupak túllép a klasszikus csomagolásokon, a két alkotórész között tökéletes összhang uralkodik, olyan kapcsolatban állnak, akár két összeillő ember. Kifinomult, tiszta és futurisztikus design, mely vagány és unisex.

A külső kartondoboz a minimalista csomagolása tökéletesen illik a parfümöt körülvevő koncepcióba, miközben az „azt kapod, amit látsz” kiemeli a hitelességet. Felidézi napjaink egyre növekvő high-tech őrületét, a kartondoboz hű marad a minimalista elvekhez,  a márka DNS-hez.

Reklám

A ck2 reklámkampányt az elismert fotóművész Ryan McGinley neve fémjelzi, kinek ellentmondásos, egyedi látásmódja tökéletesen kiegészíti a ck2 spontaneitását és izgalmát.

A reklám négy történetet mutat be, melyek váratlanul fonódnak egymásba, hitelesen mutatva be azokat a pillanatokat és vágyakat, melyek párok között ébrednek. A városi és természeti hátterek előtt négy pár eleveníti meg a mai fiatalság szabadságát, tüzességét, nyersségét és szenvedélyét.  A jelentőségteljes kapcsolatok hangsúlyozzák az élet adta izgalmakat, mely két ember között szikrázik, és minden egyes kapcsolat egyediségét magasztalja, melyek élményeken és érzelmeken alapulnak, végső soron meghatározva, kik is vagyunk valójában.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több nyerj