2016.11.14.@ 15.11

Játssz a Cosmóval és nyerj páros belépőt a COMET 2016-ra!

November 25-én megújult koncepcióval, új kategóriákkal jelentkezik a Comet díjátadó gála, melyet idén az RTL Magyarország és a Viacom közösen szervez.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Immár 15. alkalommal adják át a Comet gömböket, a magyar előadóművészek egyik legnépszerűbb díját.
Az év női és férfi előadója, legjobb zenekar, legjobb dal és legjobb klip mellett új kategóriákat vezettek be, a legjobb humorista, legjobb színész, színésznő, valamint a legjobb social media szereplő még különlegesebbé teszi a már amúgy is sokrétű palettát.

Az este folyamán fellép a Margaret Island, a Wellhello, Gáspár Laci, Freddie, Tóth Andi, Király Viktor, ByeAlex és a Slepp feat. Pixa, a The Biebers és Herrer Sári. Ezen kívül Tóth Gabi egy teljesen új oldalát mutathatja meg, eddig még soha nem látott felállásban lép fel Totova néven Freddie Shumannal és Lotfi Begivel kiegészülve.

A parti hangulatról természetesen DJ-k is gondoskodnak majd, Willcox, Stereo Palma és Pixa váltja majd egymást a lemezjátszók mögött. A látványért pedig a Hungary’s Got Talent győztes csapata, a Dirty Led Light Crew felel majd.

http://rtl.hu/comet

 

comet

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, és nyerj páros belépőt a Comet 2016 díjátadó gálára!

A nyereményjáték időtartama: 2016. november 14 – november 20. éjfél. Sorsolás: 2016. november 21. A COMET 2016 helyszíne és időpontja: Millenáris B épület, Budapest, Kis Rókus u., 1024., 2016. november 25., érkezés: 18:30-tól. A nyertest e-mailben értesítjük, a páros belépőjegyet a helyszínen lehet átvenni érvényes személyazonosító igazolvánnyal. A helyesen válaszolók között 10 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki.

 

Címkék: comet 2016 nyereményjáték

Még több nyerj