2016.12.12.@ 06.12

Játssz a Cosmóval és nyerj páros belépőt a Miért pont Ő? című film premier előtti vetítésére!

Te is apuci hercegnője vagy? Akkor ezt a filmet feltétlenül látnod kell!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Laird (Bryan Cranston) mindentől meg akarja védeni imádott kislányát – most azonban, hogy felnőtt, már nem ő az egyetlen „pasi” az életében. És végre a lány (Zoey Deutsch) szerelmét is megismerheti, aki nemcsak irritálóan gazdag (James Franco), de elképesztően őrült is.

A családfő úgy dönt, bekeményít, és nem hajlandó eltűrni a srác szeszélyeit. Ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a barátnője apukája ennyire nem bírja őt, és a sztori totális háborúvá válik. Főleg akkor, amikor kiderül, hogy a pasi feleségül akarja venni szerelmét!

MiertPont_1000x1443_16

 

Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre, és nyerj páros belépőt a Miért pont Ő? című film premier előtti, december 21-i vetítésére a WestEnd City Centerbe!

A nyereményjáték időtartama: 2016. december 12 – 18. éjfél. Sorsolás: 2016. december 19. A vetítés helyszíne és időpontja: 2016. december 21, 18:00, WestEnd City Center. A páros belépő kizárólag erre a vetítésre érvényes. A helyesen válaszolók közözz 50 db páros belépőt sorsolunk ki. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a páros mozijegy kuponokat a WestEnd City Center (1063 Budapest, Váci út 3.) mozi bejáratánál, a kihelyezett standnál lehet átvenni 2016. december 21-én, a vetítés kezdete előtt fél órával név és e-mail cím alapján.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több nyerj