2017.04.03.@ 12.04

10 szitu, amit minden csaj átél egy buli előtt

Napok óta tervezel elmenni a csajokkal egy szuper partira? Akkor jobb, ha felkészülsz, mert ezeken az állomásokon tutira átmész majd az éjszaka előtt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 szitu, amit minden csaj átél egy buli előtt

1. Péntek, 4 óra. Már javában az esti bulin jár az agyad, a főnököd viszont folyamatosan azt méregeti, mit csinálsz. Természetesen semmit, de azt nagyon!

péntek-este-cosmopolitan
2. Áthívod a barátnőidet 6-ra, tudván, hogy laza egy órás késéssel talán meg is érkeznek. Nem baj, legalább van időd készülni… Fél 8, és még mindig sehol senki. Oké, ez már neked is sok.

péntek-este-cosmopolitan
3. Na és persze a nagy ruha-kérdés. Már egy hete előkészítetted a legdögösebb összeállításodat, gondosan megtervezted a sminkedet, a tükör előtt viszont azt érzed, hogy ez így mégsem oké.

ariel-cosmopolitan

4. Ezen felbuzdulva feltúrod a szekrényedet és valami irtó szexi után kutatsz. 20 percnyi lázas keresés után rájössz: nincs egy rongyod sem, és a kedved is elment a bulitól…

péntek-este-cosmopolitan
5. …két koktél után persze már mindent másként látsz.

angelina-jolie-cosmopolitan

6. A szuper bulikat egy még szuperebb (és persze őrültebb) előparti előzi meg, szóval az egész nappali a 90-es évek nagy slágereire bömböl. A Spice Girls és Destiny’s Child mini emlékkoncertnek vajon a szomszéd néni is örül?

spice-girls-cosmopolitan
7. Miután huszadjára is rendbe teszed az elkenődött rúzsodat, rájössz, hogy néhány kekszen kívül bizony semmit sem ettél még ma. Üsse kő… túlértékelik a vacsit.

péntek-este-cosmopolitan
8. Az elhúzódott előparti után kell még néhány perc, najó, óra, hogy ráncba szedd magad, miközben a taxi már öt perce csak rátok vár. Ami téged persze totál hidegen hagy: egy hajvasalást nem lehet csak úgy összecsapni.

jennifer-aniston-cosmopolitan
9. Újra leteszed a „nem használom a bankkártyát” esküt, perste másnap rájössz: bizony újra megszegted.

péntek-este-cosmopolitan
10. A taxiban ülve biztos, ami biztos, a tökéletes fényviszonyok között még gyorsan megigazítod a sminked.

smink-cosmopolitan

Címkék: buli életmód karrier lélek-test lifestyle munka önbizalom parti party péntek este pszichológia trend

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Party