Te talán kitörő örömmel fogadtad, hogy a szereplők összejöttek, vagy a pasik ledobták a textilt, de addig ez némelyik színésznek kész megpróbáltatás volt. Sokuk a mai napig szégyelli ezt a 10 kínos filmjelenetet, és szeretnék örökre elfelejteni őket:

Sharon Stone - Elemi ösztön

Ki ne emlékezne az Elemi ösztön ominózus jelenetére, amiben Sharon Stone keresztbe teszi a lábait a tárgyalóban? Paul Verhoeven rendező meggyőzte őt, hogy vegye le a fehérneműjét hozzá, és azt mondta: ebben a jelenetben senki nem fog semmit látni. De a premier után a színésznő sokkot kapott mikor nagyon is láthatónak bizonyult a nemi szerve.

Taylor Lautner – Az Alkonyat Saga

A filmben jó néhány jelenet volt, ahol Taylor Lautnernek meg kellett mutatnia erős testét, amikor óriási farkassá változott. De maga a színész nem rajongott a gondolatért, hogy szinte meztelenül kell lennie a kamera előtt. Egyik interjújában azt mondta, hogy ha lett volna választása, legszívesebben soha nem vette volna le az ingjét a forgatás alatt.

Kate Winslet – Titanic

Emlékszel arra a jelenetre a Titanicban, amikor Rose odamegy Jackhez, és megkéri, hogy rajzolja le őt meztelenül? Mint kiderült, Kate Winsletnek elég nehéz volt megcsinálni ezt a jelenetet, mert egy kissé szégyellte a testét. Emellett kínosan érezte magát, amikor levetkőzött jó barátja, Leonardo DiCaprio előtt.

Natalie Portman – Fekete hattyú

Natalie Portman jól megérdemelt Oscar-díjat kapott a Fekete hattyú című thrillerének balett-táncosának szerepéért. De ennek a filmnek az egyik felvétele még mindig rossz emlékeket ébreszt benne, a közte és Mila Kunis közötti szexjelenet miatt- Egy interjúban Portman azt mondta, hogy azért is volt gáz, mert ő és Mila közeli barátok voltak.

Leonardo DiCaprio – Don kocsmája

Ennek a népszerű színésznek a filmográfiájában van egy film, ami kiemelkedik más munkái közül. 2000-ben DiCaprio egy kis költségvetésű fekete-fehér filmben játszott, Don kocsmája címmel. A film cselekménye meglehetősen egyszerű: egy csapat fiatal srác, akik zokniként cserélik a barátnőket, és minden szombaton összejönnek egy kocsmában ejtőzni. Ebben a filmben Leo egy Derek nevű, eléggé durva srácot alakított, aki nemcsak végtelenül trágár volt, de visszataszítóan bánt a lányokkal. Nem meglepő, hogy DiCaprio szeretné eltörölni ezt a filmet a világról.

Rupert Grint – Harry Potter és a Halál Ereklyéi

A fiatal színészek remek kapcsolatot ápoltak a híres saga forgatásán. A Ron Weasley-t alakító Rupert Grint azonban az egyik interjúban bevallotta, hogy a csókjelenet a Hermionét alakító Emma Watsonnal nem volt túl kellemes számára. „Soha nem nézek vissza arra a jelenetre. Emmát 9 éves kora óta ismerem, és mindig is testvér kapcsolatunk volt. Egyszerűen nagyon szürreális érzés volt.”

Keira Knightley – Veszélyes vágy

A film Carl Gustav Jung pszichoterapeuta és páciense kapcsolatáról mesél. A cselekmény szerint az egyik szexjelenetben Keira Knightley karakterét Michael Fassbender karakterének kellett elfenekelnie. Ez a jelenet igazi kihívás volt a színésznő számára. Egy interjúban még azt is bevallotta, hogy a forgatás előtt be kellett dobnia pár pohár vodkát, utána pedig egy pohár pezsgővel vezette le a feszültséget.

Dakota Johnson, Jamie Dornan – A szürke ötven árnyalata

A film főszerepeit alakító színészek teljesen egyetértenek abban, hogy ebben a filmben az összes szexjelenet elkészítése komoly kihívást jelentett számukra. Teljesen kényelmetlenül érezték magukat egymás jelenlétében. Emellett egyes jelenetek felvétele nagyon sokáig tartott, így a színészeknek megkötözve és bekötött szemmel kellett feküdniük hosszú perceken kersztül.

Emilia Clarke – Trónok harca

Habár nem film, de még mindig az egyik lekedveltebb sorozatnak számít a Trónok Harca, ami a modern kor egyik legexplicitebb tévésorozata. És ehhez bőven hozzájárult Emilia Clarke, aki utálta az összes meztelenkedős jelenetet. Az egyik interjújában elmondta, hogy a közte és Jason Momoa között zajló ágyjelenet forgatása közben a férfi egy rózsaszín pihe-puha zoknival takarta el a férfiasságát. Jason így próbálta kevésbé kellemetlenné tenni a helyzetet, mert látta, mennyire ideges Emilia. A színésznő elmondása szerint egy alkalommal olyan hisztérikusan kezdett nevetni, hogy mindent elfelejtett, amit tennie kellett volna a jelenetben, és aznapra le is mondták a forgatást.

Penn Badgley - You

Ez sem film, de nem maradhatott ki a listáról, hiszen napjaink egyik legnépszerűbb sorozata a You, amiben a főszereplőt alakító Penn Badgley-nek maszturbálnia kellett. Kiderült, hogy „meglepően undorodik önmagától”, és utálja a jelenet forgatásának minden percét. Penn számos alkalommal kijelentette: Joe eljátszása számára súlyos pszichológiai következményekkel jár.

via