Imádnivaló sorozatok és filmek, illetve régóta várt folytatások érkeznek jövőre. Íme az a 11 sorozat és film, amit valószínűleg a legtöbben várnak, és amit 2023-ban végre megnézhetünk majd!

1. Magic Mike's Last Dance

Channing Tatum a 2015-ös Magic Mike XXL folytatásában utoljára dobta le utoljára a textilt Steven Soderberghnek. Ezúttal Tatum Mike Lane-je nehéz időket él át, de egy gazdag nő (Salma Hayek) Londonba csábítja, ám kiderül, hogy hátsó szándékai vannak. Igen, ez azt jelenti: nemsokára újra láthatod Tatum kidolgozott testét!

2. A kis hableány

Halle Bailey főszereplésével érkezik gyerekkorod egyik nagy kedvence, az élőszereplős A kis hableány! Ursula szerepét Melissa McCarthy tölti be, míg Javier Bardem alakítja majd Triton királyt. Bár az előzetes nem sok mindent árul el, azt igen, hogy Bailey-nek mesés hangja van!

3. Barbie

A kisasszonyok után Greta Gerwig rendező visszatér, hogy megfilmesítse a világ leghíresebb babájának történetét. Keresve sem találhattak volna tökéletesebb Barbie-t Margot Robbie-nál, aki  elmeséli száműzetésének történetét Barbielandból. A hab a tortán pedig nem más, mint a nagyon szőke, szexi Ryan Gosling, aki Ken babát alakítja majd.

4. Dűne: Második rész

Nem volt kérdés, hogy kasszaiker folytatódik! Az első részben olyan világsztárok tűntek fel, mint Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem. Ehhez képest a második részben feltűnik majd Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh és Christopher Walken is. A forgatás már befejeződött, szóval gőzerővel dolgoznak azon, 2023-ban megörvendeztessék a rajongókat a folytatással.

5. Éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája

Francis Lawrence, a franchise veteránja visszatér, hogy elkészítse az Éhezők Viadala című sorozat előzményét, ami Suzanne Collins azonos című regényén alapul. A történet elsősorban a fiatal Coriolanus Snow-t követi (Tom Blyth), aki elvállalja a tizenkettedik körzetet képviselő Lucy Gray Baird (Rachel Zegler) mentorálását az Éhezők Viadalában. Az előzetesből ugyan semmi nem derül ki, mégis meghozza a kedvet a filmhez!

6. Doktor Szöszi 3

Húsz év után érkezhet a folytatás! Visszatér a képernyőre Elle Woods, hogy megtudd, mi történt vele az elmúlt évtizedekben, elérte-e a céljait, és még mindig olyan édesen derűs-e, mint régen! Reese Witherspoon azért sem adta ki sokáig a kezéből, mert tökéletes, színvonalas produkcióval szeretett volna visszatérni. Részleteket a filmről nem tudni, csak annyi derült ki: nosztalgikusnak ígérkezik!

7. Squid Game 2. évad

A dél-koreai véres játékok visszatérnek! Az író-rendező-producer, Hvang Donghjok egy Vanity Fairnek adott interjúban elárulta: Gihun visszatér, hogy bosszút álljon a gyilkos játékok megalkotóin. A Frontember szintén visszatér, de akár még az Öltönyös férfi is! Viszont sejtelmesen azt is hozzátette, az új évad 2023 vagy 2024 végén jelenhet meg. Remélhetőleg csipkedi magát!

8. You 4. évad

Miután Love-ot (Victoria Pedretti) lapátra tette, a sorozatgyilkos Joe Goldberg (Penn Badgley) készen áll arra, hogy újra feltalálja magát a You negyedik évadában. Ezúttal Joe Londonba költözött, ahol Jonathan Moore nevű főiskolai professzorként ismerik, akire újra rátalál a szerelem. Vajon az új szerelme is arra a sorsra jut, mint a többiek?

9. Bridgerton 3. évad

Valószínűleg ez az egyik legvártabb sorozat a listán, rögtön a Squid Game után! A  Bridgerton harmadik évadának középpontjában Penelope Featherington (Nicola Coughlan) áll – más néven Lady Whistledown –, akinek megszakadt a szíve, miután meghallotta, hogy szerelme Colin Bridgerton (Luke Newton) mit mondott róla. Penelope elhatározza, hogy továbblép, Colin pedig megpróbálja újra elnyerni a bizalmát és a barátságát.

10. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Kész, 2023-ban el lesznek kényeztetve a Bridgerton-rajongók, hiszen ha minden igaz, érkezik a Charlotte királynőről szóló előzménysorozat, ami a fiatal uralkodó történetét meséli el (akit India Amarteifio alakít), mielőtt ő a lett az uralkodó. Ezenfelül megismerheted Charlotte és György herceg szerelmi történetét és házasságát.

11. Shadow & Bone 2. évad

Készülj fel, hogy visszatérj a Grisha-univerzumba a Shadow & Bone régóta várt második évadával. Alina (Jessie Mei Li) és Mal igyekszenek új életet kezdeni, és mindent elkövetnek azért, hogy titokban tartsák a lány napidéző képességét. De kiderül: Kirigan tábornok (Ben Barnes) – akit Éjúr néven emlegetnek –, még mindig él.