Itt a Mamma Mia 2 új előzetese!

Szuper hírrel indítjuk a napod: megérkezett 2018 legcsajosabb filmjének új trailere!

Itt a Mamma Mia 2 új előzetese!

Az ABBA-dalokkal felturbózott vígjáték sokak kedvence, így nem csoda, hogy zöld utat kapott a folytatás. A második rész, ami a Mamma Mia: Here We Go Again címet kapta, forgatása pedig már be is fejeződött, és villámgyorsan debütált az előzetese is.

A trailerből pedig kiderült, hogy a Mamma Mia 2 egyszerre folytatás és előzményfilm, ugyanis két idősíkban játszódik a története. A jelenben Sophie babát vár, és ezért anyja barátnői elmesélik, hogyan esett anno teherbe Donna. A videóban Meryl Streep egyelőre csak visszaemlékezésekben tűnik fel, szóval még az is lehet, hogy Donna mostanra meghalt, de ez még csak találgatás. Ami viszont biztos, hogy fiatalabb énjét a Hamupipőke sztárja, Lilly James játssza, és Harry, Bill és Sam tini kiadását is sármos színészek alakítják. A végén pedig betoppan Sophie nagyanyja is: Cher! Mi már alig várjuk, hogy bemutassák!

Most pedig a készítők úgy döntöttek, itt az ideje, hogy még többet meg tudj a moziról. Pár órája ugyanis kijött még egy előzetes, ami még többet elárul az idei nyár egyik legjobban várt filmjéről! Csekkold le gyorsan te is!

Még több

Programajánló