Ők lesznek a Mamma Mia 2 legszexibb pasijai

Te is tűkön ülve várod már 2018 legcsajosabb filmjét? Ha meglátod, milyen szívdöglesztő srácokat tartogat a második rész, akkor tuti elkezded visszaszámolni a napokat!

Ők lesznek a Mamma Mia 2 legszexibb pasijai

Bombaként robbant a hír decemberben, hogy elkészült a Mamma Mia! következő részének előzetese! Ebből kiderült például, hogy a régi Abba-slágerek mellett Meryl Streep-et, Colin Firth-t, Amanda Seyfried-et, Pierce Brosnan-t, Julie Walters-t és Stellan Skarsgård-ot is viszontláthatod majd a képernyőn. Sőt, a második trailerben még az Oscar-díjas Cher is feltűnik, ő fogja Sophie nagymamáját alakítani a júliusban mozikba kerülő filmben. A szereplőkön kívül már a második rész története is kezd kirajzolódni! Két idősíkban játszódik a történet: miközben Sophie (Amanda) babát vár, Donna barátnői felidézik édesanyja tini korát, amikor ő esett teherbe a lányával. Így pedig újra felbukkan Donna mindhárom lovagja, csak fiatalkori változatban. Kész love story! Ha most pedig egyből azon kezdtél filózni, hogy a fiatal szívtiprókat kik alakítják, van egy jó hírünk! A napokban fény derült arra, hogy Josh Dylan, Jeremy Irvine és Hugh Skinner fogja eljátszani Bill, Sam, and Harry tini énjét! Vigyázat, azonnal levesznek a lábadról!

A Bill Andersont alakító Josh Dylan például azért, mert imádja a macskáját, Wolfgangot és a kiszivárgott infók alapján elképesztően jól tud táncolni!

🖤

A post shared by Josh Dylan (@_joshdylan) on

A Sam Carmichael szerepében tündöklő Jeremy Irvine-t azért lesz könnyű megszeretned, mert szívdöglesztő a mosolya, van egy cuki kutyusa is.

Hugh Sklinnert, azaz Harry Bright-ot imádni fogod, mert annyira lázadó, hogy egyetlen közösségi profilja sincs! Ja, és még Brad Pitt mellett is feltűnt már korábban a Szövetségesek filmben!

Will someone PLEASE play cat bingo with Hugh?

A post shared by Josh Dylan (@_joshdylan) on

Ugye, hogy sikerült felcsigáznunk? Nyugi, hamarosan startol a mozi!

Még több

Programajánló