Szuper filmek szombat estére

Ma meséből és nevetésből sem lesz hiány a tévéképernyőkön. Mutatjuk, miért érdemes magadhoz ragadnod a távirányítót szombat este!

Szuper filmek szombat estére

Ferdinánd (HBO, 20:00)

Ferdinánd, a jó lelkű bika kicsik és nagyok szívét is megdobogtatja. A nagy melák nem akar bikaviadalokon részt venni és közönséges állatként élni, inkább a mezőn szaladgál és felfedezi a világot. Közben újabb és újabb társra tesz szert és megismerkedik egy kislánnyal, akivel életre szóló barátságot kötnek. Vicces, de nagyon megható film arról, mennyire fontos az elfogadás és a szoros kapcsolatok.

Családi üzelmek (Cool, 21:00)

Ebben a vígjátékban a főszereplő egy átlagos pasi, aki dílerként dolgozik és akit egy nap pár kamasz kirabol, így nem tud elszámolni sem a droggal, sem pedig a pénzzel a megrendelők és a főnöke felé. Hogy kiegyenlítse a számlát, át kell hoznia egy szállítmányt Mexikóból, ami korántsem annyira egyszerű feladat. Ezért úgy dönt, hogy családfőnek álcázza magát és elvisz magával két tinit és egy álfeleséget – Jennifer Anistont. Garantált nevetőgörcs, de akcióban sem lesz hiány!

Amerikai Pite: A találkozó (Super TV2, 21:00)

Az Amerikai Pite filmek egyik legjobb része ez: a 90-es években még tiniként randalírozó fiúk és lányok ebben a filmben már felnőttek. Néhányuk házas, néhányuk már el is vált és vannak olyanok is, akik még mindig szingliként élnek a nagyvilágban. Most újra összejön a nagy csapat és visszaemlékeznek a régi szép időkre, amikor fiatalon, az életről mit sem tudva próbáltak úrrá lenni hormonjaikon.

Coming out (RTL Klub, 22:30)

Csányi Sándor az elmúlt évek egyik legviccesebb magyar vígjátékában rádiós műsorvezetőt alakít, aki nyíltan vállalja másságát. Barátjával boldogan él egy pesti házban, amíg egy nap el nem gázolja egy szexi doktornő és napról napra világosabbá nem válik, hogy bizony beleszeretett. A tökéletes romantikus komédia, ha épp az összetört szívedet ápolnád, de akkor is, ha csak nagyon könnyed kikapcsolódásra vágysz.