A szórakoztatás a hivatásom!” – Interjú Rajki László DJ-vel

Ismerd meg Magyarország egyik legkeresettebb rendezvény és esküvő DJ-jét!

Nem csak önállóan dolgozol, jelenleg egy DJ-csapatot vezetsz. Hogyan jött az ötlet, hogy megalapítsd a Show4you-t?

Úgy érzékeltem, hogy van egy rés ebben a szférában, ami a minőségi rendezvény DJ szolgáltatásért kiált! Korábban ugyanis egyre többször fordult elő, hogy már nem tudtam igent mondani a megkeresésekre, mert betelt a naptáram, pedig igény volt arra, amit képviselek.

Szerinted milyen a jó DJ?

Természetesen lényeges a tapasztalat és a széleskörű zenei ismeret; de ami még ezen kívül ugyanolyan fontos, hogy figyeljen a megjelenésére, és arra, hogyan kommunikál a megrendelőkkel, illetve a közönséggel.

Milyen zenét szeretsz játszani leginkább?  

Hozzám legfőképp az R&B, HipHop és a Funky áll, de már nem teszek különbséget zene és zene között, minden stílusban találok olyat, ami tetszik, és amit szívesen játszok.

Ha a világon bárhol, bármelyik buliban felléphetnél, mit választanál?

Mondjuk Barack Obama lányának az esküvőjét! Valószínűleg kellően nyitottak lennének a vendégek és szabadjára tudnám engedni a kreativitásomat.

Mit tanácsolnál azoknak, akik most tanulják ezt a szakmát?   

Alázat, kitartás, jó mentorok és zenehallgatás minden stílusból! Ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy valakiből jó DJ váljon!

Hol találkozhatnak veled a közeljövőben a Cosmo-lányok?

A november általában már a következő esküvőszezonról szól, ezért a legtöbb ilyen rendezvényen jelen leszünk. Legközelebb az Őszi Esküvő Kiállításon november 10-11-én állítunk ki, később pedig november 18-án a Royal Wedding Show-n, illetve november 23-án a Hungarian Wedding Gálán is részt veszünk majd.

Még több

Programajánló