November 9-től itt az új Cosmo!

Szuper hírt hoztunk neked: holnaptól kapható a decemberi Cosmopolitan, ráadásul kétféle meglepetéssel. A címlapon pedig ezúttal a vagány Lily Allen pózol!

A normál méretű magazinod mellett most kétféle meglepit is találsz: választhatod Meghan March: Vágy és hatalom című könyvével, vagy a szuper színes fésűvel.

Ne aggódj, ha fogalmad sincs, hogy milyen frizura áll neked a legjobban. A Cosmo segít! De nem csak ebben: a 48. oldalon kiderítheted, milyen alapozó, rúzs és pirosító illik hozzád leginkább.

Miután már megtudtad, hogy melyek a te színeid, lapozz a 32. oldalra, ahol bemutatjuk neked, hogy mi az a 4 kabáttrend, ami igazán menő lesz idén télen! Tuti találsz közte olyat, amire azonnal lecsapnál, vagy esetleg már ott is lapul a szekrényedben.

Persze nem csak a csini megjelenésedre gondoltunk! Egy igzis tesztet találsz a lapban (142. oldal), amiből kiderül, mennyire vagy tudatos a cukorbeviteleddel kapcsolatban. Sőt, néhány fontos tényt is megtudhatsz a cukorcsapdákról.

Apropó édes történetek! Ha épp randizgatsz egy pasival, pillants bele a couple-kódexbe, amit a 82. oldalon találsz. Kiderül belőle, hogy mikor posztolj először közös képet vagy hogy érdemes-e egyáltalán ezzel foglalkoznod. Ha viszont a közös hobbitok nem az Instázás, hanem inkább a bulizás, akkor mindenképpen fusd végig a másnaposságról szóló cikkünket!

Ha pedig nem a kapcsolat elejét, hanem a végét éled, mert éppen szakítottatok a pasiddal, és eddig kicsit túltoltad a szerelmes posztokat, akkor a magazinból most megtudhatod, hogyan gyógyulhatnak gyorsabban az online-sebeid.

Ezek után már te is alig várod, hogy a kezedben tarthasd a magazint? Akkor nincs más dolgod, mint holnap reggel beszerezni a decemberi szuperpink Cosmót,  Lily Allennel a címlapon, aki extra izgis titkokat is megsúgott nekünk a magánéletéről!

Még több

Programajánló