Filmek a tökéletes vasárnap estéhez

A hétfői nap előtt még szórakoznál egy kicsit? Válassz egy szuper filmet a listánkról és készíts magadnak egy tál popcornt!

Filmek a tökéletes vasárnap estéhez

Kéjjel-nappal, (18:50, SuperTV2)

Szuper színészek, menő akciójelenetek és egy izgis sztori? Ettől a filmtől mind a hármat megkapod! Amikor June összefut Roy-jal, azt hiszi, hogy megtalálta élete szerelmét, azonban hamar rá kell jönnie, hogy a srác egy menő ügynök. A nőnek mégis muszáj vele tartania és csak akkor élheti túl élete legizgalmasabb kalandját, ha bízik a pasiban.

A legnagyobb showman, (21:00, HBO)

Ha szereted a látványos filmeket, akkor mindenképpen ezt ajánljuk neked ma estére! Szuper számokat halhatsz benne, menő jelmezekben gyönyörködhetsz, plusz a High School Musical óta újra hallhatod Zac Efront énekelni! Ugye sikerült meggyőznünk, hogy ez a mozi a legjobb választás most neked?

Thor: Sötét világ, (21:15, RTL Klub)

A Föld és a Kilenc Birodalom világa közötti dimenziókapuk megnyílnak, és a gonosz elf eldönti, hogy visszataszítja az univerzumot a sötétségbe. Thor természetesen mindent megtesz azért, hogy sikerüljön ezt megakadályoznia. Veszélyes küldetése közben pedig még régi szerelmével is összefut.

Szörny egyetem, (21:00, VIASAT3)

Imádtad az első részt? Akkor itt az ideje, hogy csekkold, hogyan lett Wazowski és Sullivan a legjobb barátok. Persze a filmből az is kiderül majd, hogyan vették az egyetem akadályait és a zöld kis szörnyecske, miért mondott le végül az álmáról, hogy rémisztő legyen!

Még több

Programajánló