Öt szuper film vasárnap estére

Ha csak arra vágysz, hogy lehuppanj a tévéd elé ma este, akkor ezeket a filmeket ajánljuk neked!

Öt szuper film vasárnap estére

Rakoncátlan célpont (21:00, Filmcafe)

Ez az akció-vígjáték tuti jól fog szórakoztatni! A sztori szerint Victor egy igazi, profi bérgyilkos, aki sosem hibázik, senkinek nem kegyelmez. Legújabb célpontja Rose, egy fiatal lány, akin azonban megesik a halálosztó kőkemény szíve. Ezzel a lépéssel Victor kihúzza a gyufát megbízóinál, és innentől fogva mindkettejükre vadászni kezdenek. Apropó, hármójukra, mert csatlakozik hozzájuk a fiatal Tony, aki Victortól akarja kitanulni a “szakma” csínját-bínját..

A csodálatos Pókember (21:00, AXN)

Egy kis szuperhős kalandra vágysz? Itt van neked Peter Parker, azaz Pókember! A történet szerint Peter önmagát keresi tinézsder kora legkülönösebb éveiben, egy véletlen nyomozás folytán azonban különös titokra bukkan: apja egykori üzlettársa veszélyes kísérleteket hajt végre magán, aminek egy szörnyű mutáció lesz az eredménye. Pókemberen a feladat, hogy megfékezze a város elpusztítását…

Lopott idő (21:00, Mozi+)

Ugye ismered a mondást, hogy minden perc számít? Ez hatványozottan igaz ebben a sci-fiben, aminek a sztorija szerint a jövőben járunk. A filmben megszületéskor minden ember kap egy órát a testébe, ami jelzi, meddig maradhat életben. A fizetés sem pénz, hanem perceket kapnak az emberek, aki viszont gazdag, meg is vásárolhatja magának az időt. Will Salas (Justin Timberlake) egyszerű munkás, aki egy nap megmenti egy milliomos életét, az pedig cserébe ráhagyja az összes percét, amilye csak van. Ettől fogva Willt gyilkossággal gyanúsítják, ő pedig túszul ejt egy fiatal és gazdag lányt (Amanda Seyfried) menekülése közben: a két üldözött pedig egyik percről a másikra egymásba szeret.

40 és annyi (22:00, TV2)

Tessék, itt egy romantikus vígjáték, ami még tanulságot is hordoz magában! Pete és Debbie 40-es házaspár, akik szépen és csendben nevelgetik gyermekeit, ám életük semmifajta izgalmat nem tartogat magában. A két szülőnek rá kell döbbennie, hogy egyféle módon léphetnek túl ezen a problémán: ha elfogadják azt, hogy az idő múlása teljesen természetes folyamat, ebben pedig rá kell lelni a szépségekre.

Amerikai pite 2. (22:10, Viasat3)

Ó, bizony, az Amerikai pite! Minden tinédzser kedvenc felnőtt-vígjátéka közé tartozik ennek a szenzációs társaság ámokfutása. Jim, Oz, Kevin, Finch és persze Stifler is visszatér a második felvonásban, hogy befejezve a középiskolát, új kalandoknak vágjanak neki! Ám ehhez mindenképp szükség van egy átbulizott nyárra, amihez bérelnek is egy házat a tengerparton. Kínosabbnál kínosabb jelenetek, sok-sok nevetés várható!

Még több

Programajánló