Nevezz be te is a világ legmenőbb futóversenyére!

Ha odavagy a karácsonyért, szeretsz futni és nem mellesleg jótékonykodni, akkor ezt a programot neked találták ki!

Nevezz be te is a világ legmenőbb futóversenyére!

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az év legmenőbb és legviccesebb futóversenyét, a Karácsonyi ronda pulcsis futást! A jótékonysági rendezvény lényege, hogy a résztvevők nem a szokásos futócuccukban állnak rajthoz, hanem a kedvenc csúnya ünnepi pulóverükben. Mókásan hangzik, igaz?

Persze amellett, hogy nem mindennapi élmény, hogy több száz ronda pulcsis embert láthatsz futkároznia a Margit-szigeten egyszerre, még segíthetsz is a rászorulókon! A szervezők, a Vájling Delights és a Segítő Angyalok Alapítvány ugyanis egy 50 fős női éjszakai menedékhely lakóinak gyűjt közösen ajándékot.

Idén női sapkákat, kesztyűket, sálakat, ruhadarabokat, bármilyen bizsut, pipere és tisztálkodási szereket, beigliket, szaloncukrokat várnak az adományozóktól, szóval ha részt szeretnél venni az eseményen, nincs más dolgod, mint előkeresni a legrondább ünnepi felsődet és magaddal vinni néhányat a felsorolt cuccokból!

Karácsonyi Ronda Pulcsis futás időpontja és helyszíne: 2018. december 8. 10 óra, Margitszigeti futópálya (Árpád híd felől). További információt pedig a rendezvény Facebook eseményénél találsz (ITT).

Még több

Programajánló