2018.11.30.@ 11.11

5 kihagyhatatlan film péntek estére

Még nem tudod, hogy mit nézz ma este a tévében? Adunk pár szuper filmötletet, ami között garantáltan megtalálod a neked tetszőt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 kihagyhatatlan film péntek estére

16 utca (19:00, Film Mánia)

Ebben a thrillerben Bruce Willis egy kiégett ex-zsarut, Jack Mosley-t alakítja, és a sztori szerint már majdnem lelépne a munkahelyéről, amikor egy utolsó utáni pillanatban érkező, nagyszájú tanút, Eddie-t kellene átkísérnie a pár utcányival lejjebb lévő bíróságra. Mosley ugyan vonakodik, de annyira rutinmunka az egész, hogy ennyi még belefér neki, ha útközben egy üveg piáért is beugorhat a boltba. Hirtelen heves tűzpárbajba keverednek, a dörzsölt zsaru pedig hamar rájön, hogy Eddie-t valaki el akarja tenni láb alól, mielőtt vallomást tehetne. Az akció után megérkezik Mosley főnöke, aki szembesíti a fickót azzal, hogy néhány zsaru korrupcióba keveredett, Eddie pedig tud az egészről, így nem lenne okos dolog tanúskodnia. Mosley-nak választania kell: engedi, hogy megöljenek egy ártatlan szemtanút, vagy szembeszáll alattomos kollégáival…

Ötéves jegyesség (21:00, Prime)

A házasság nagy dolog, nem is szabad elkapkodni a dolgokat. Tudja ezt a film két főszereplője, Tom (Jason Segel) és Violet (Emily Blunt) is, akik már régóta tervezgetik csodás menyegzőjüket, de valahogy nem akar megoldódni a dolog. Az esküvő napja már ki van tűzve, ám minden összeesküszik a fiatalok feje fölött. Innentől kezdve az eljegyzés tovább tart, közel öt évig…

Törés (21:00, SuperTV2)

Egy jó péntek esti krimi azért képes izgalmakat tartogatni, hát még akkor, ha két ilyen főszereplő van a középpontban! Ted Crawford (Sir Anthony Hopkins) rájön, hogy fiatal felesége megcsalja őt, ezért kieszel egy tökéletes gyilkosságot, hogy eltegye láb alól nejét. Mikor ez megtörténik, a rendőrök lecsapnak a házra, Crawford pedig nem titkolja: ő bizony lelőtte a feleségét. Látszólag könnyű lesz a börtönbe varrni a gyilkos férjet, Willy (Ryan Gosling) fiatal ügyészként pontosan az ilyen aktákat keresi pályája elején. Ám a látszat csal: Crawford terve ennél többrétegű, s egyáltalán nem biztos, hogy a börtönbe kell mennie. A fiatal ügyész talán máris megkapta karrierje legnehezebb ügyét…

Felhőatlasz (21:00, Filmcafe)

Az emberi élet eredete megfejthetetlen, éppúgy az is, hogy tetteink mennyire vannak hatással a világban bekövetkező történésekre. Ez az izgalmas és elgondolkodtató film 6 történeten keresztül mutatja be, mennyire összefüggnek a dolgok egymással. A mozi egészen 1849-től 2321-ig tart, a Tom Hanks vezette szereplőgárda pedig talán arra is választ talál: mi történik a lelkünkkel, amikor az elhagyja a testünket?

Zombieland (23:30, Mozi+)

Valamilyen járvány tört ki a Földön, amitől élőhalottá váltak az emberek, és ebben a világban tényleg nem könnyű életben maradni, ha szó szerint mindenki meg akar enni téged. A vígjáték főhősei, Columbus (Jesse Eisenberg) és Tallahassee (Woody Harrelson) magányos vándorok, akiket egy útra sodor az élet, innentől pedig ketten vágnak neki az ismeretlen és veszélyes világnak. Útjuk során összeakadnak két csajszival, akik bizony egészen más filozófiát gondolnak helyénvalónak, mint a srácok: szerintük senki nem számíthat senkire, így csak magadért vagy felelős. Ez pedig nem egy jó ómen akkor, ha négy ember hirtelen csak együtt képes átvészelni az élőhalottak folyamatos támadásait.

Címkék: filmajánló mozi péntek péntek esti filmek tévé

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Programajánló

7 karakter, aki csak a színészek miatt vált fontossá egy sorozatban

7 karakter, aki csak a színészek miatt vált fontossá egy sorozatban

Ezek a színészek annyira zseniálisan alakították az eredetileg aprónak szánt szerepüket, hogy végül megkerülhetetlen részeivé váltak a sorozatnak.

Minden, amit tudnod kell a Szólíts a neveden folytatásáról

Érdemes lesz betáraznod néhány csomag papír zsepiből…

A legizgalmasabb filmek advent első vasárnapjára

Unatkozni nem fogsz, az biztos!

Napi cuki: kiderült Baby Yoda igazi neve

Vigyázat, negédes SPOILER következik.

5 trend, ami csak filmek és sorozatok miatt lett népszerű

Hihetetlen, mikre kattanunk rá Hollywood miatt...!

42 titkos kód, amivel zseniális dolgokat nézhetsz a Netflixen

Mostantól sokkal célzottabban, a hangulatodnak megfelelően darálhatsz a streaming platformon!

4 zenei dokumentumfilm a Netflixen, ha már nagyon hiányzik a koncertélmény

Akár olyan kedvenceid filmjeit is megnézheted, akiket élőben még nem is láthattál!

3 zseniális könyv, amit el kell olvasnod, ha már nagyon unatkozol otthon

Kitartás, már nincs sok hátra 2020-ból! Dőlj hátra, kuckózz be a kedvenc takaróddal, és fald fel a legizgalmasabb könyveket a fennmaradó néhány hétben. A Cosmo.hu vezető szerkesztője, Bea villantja éppen aktuális kedvenceit.

Ezekért a filmekért érdemes bekuckózni ma este a tévé elé

Holnap megint hétfő, de ez most egy kicsit se zavarjon, mert egy csomó A-listás film vár, hogy feldobja a vasárnap estédet!

Ezek lesznek a legjobb filmek szombat este a tévében

Bekuckóznál a takaró alá mozizni? Mutatjuk, hova érdemes kapcsolnod!