Filmek, amik segítenek ráhangolódni az ünnepekre

Ha még nem sikerült ünnepi hangulatba kerülnöd, ezek a filmek majd segítenek, hogy változzon a helyzet!

Filmek, amik segítenek ráhangolódni az ünnepekre

Hamarosan itt az év legszebb ünnepe és vele együtt a borongós, téli idő is. Ilyenkor nincs jobb, mint leülni egy karácsonyi mese vagy vígjáték elé egy pohár forralt borral vagy teávalés egy nagy tál mézeskaláccsal! Mutatjuk, milyen filmeket tölts le a hideg estékre!

Káosz karácsonyra

A Cooper család történetét elmesélő vígjáték olyan viccesen és mégis gyönyörűen meséli el a generációk közti különbségeket, ahogyan ritkán látni. Szülők, nagyszülők, fiúk, lányok és unokák jönnek össze a szeretet ünnepén, de váratlan vendégek és kellemetlen események sorozata zavarja meg a családtagok békéjét. A film igazi sztárparádé: Amanda Seyfried, Olivia Wilde és Diane Keaton is főszerepeket játszik.

A karácsony mentőakció

Igazi családi vígjáték, telis-tele bűbájos szereplőkkel! A történetben a kis segítő manók, az elfek megbetegszenek – természetesen karácsony előtt- és a Mikulásra hárul a feladat, hogy valamilyen gyógymódot találjon. A keresés egyik állomása Párizs, ahol egy szerencsétlen landolás után ott ragad és sajnos rá kell jönnie, hogy teljesen máshogy működnek a dolgok a francia fővárosban, mint Lappföldön. Szerencsére, megismer egy kedves családot, akik a segítségére sietnek és vele tartanak a nagy kalandban.

Hivatali karácsony

Jennifer Aniston ebben a vígjátékban egy kíméletlen főnöknőt játszik, aki éppen karácsony előtt akarja felszámolni a céget, aminek társtulajdonosa. Az utolsó pillanatban befut egy befektető, akit minél jobban szeretnének meggyőzni arról, hogy érdemes megmentenie az üzletet. Ebből az alkalomból szerveznek egy fergeteges bulit, ahol vég nélkül folyik az alkohol, mindenki elengedi magát és még a karácsonyfa is kigyullad. Őrülten vicces és elvetemült filmválasztás egy hosszú, munkával töltött nap végén!

Snoopy és a karácsony

Ez a klasszikus mese már évtizedek óta csal mosolyt gyerekek és felnőttek arcára. Charlie Brown és barátai  a karácsonyra készülnek, de sajnos nagyon borongós hangulatúra sikerül az ünnepi várakozás. A helyzetet igyekszik megmenteni mindenki kedvenc, mókás kutyája, Snoopy, de sajnos csak hellyel-közzel jár sikerrel.

A diótörő és a négy birodalom

Ezt a családi fantasy-t idén novemberben mutatták be az itthoni mozik és hatalmas érdeklődés övezte már az első perctől fogva. A főszereplő Clara egy kulcsot keres, ami egy felbecsülhetetlen ajándékot rejt. Amikor elindul a kulcs keresésére, egy párhuzamos világban találja magát, ahol különös lényekkel találkozik és természetesen szembekerül a gonosszal is. Ha karácsonyi moziélményre vágysz, ne hagyd ki!

Még több

Programajánló