Vezesd le a karácsonyt a legjobb esti filmekkel!

Mostanra már biztosan túl vagy több ezer kalórián, koccintáson, ajándékbontogatáson, családlátogatáson… és legszívesebben ledőlnél és kifújnád magad, igaz? Bújj egy kényelmes pizsibe és mozizz a kanapén!

Vezesd le a karácsonyt a legjobb esti filmekkel!

Rossz anyák karácsonya (Viasat3, 21:05)

Tavaly nagyot ment a mozikban a Rossz anyák második része, és nem véletlenül. Kicsit sem szokványos karácsonyi sztorikat tálal és durva viccekkel parodizálja ki az ünnep körüli káoszt. Ráadásként betoppannak az anyukák édesanyái is, Christine Baranski, Susan Sarandon és Cheryl Hines pedig brillíroznak a szerepükben! A legjobb, ha anyukáddal nézed meg ezt a filmet, dőlni fogtok a nevetéstől.

Bridget Jones babát vár (TV2, 18:50)

Bridget Jones ugyan még nem anya, de a káosz már nála is beütött, ugyanis nem tudja, ki a születendő baba édesapja. Beindul az apa-jelöltek versengése, Bridget persze Bridget-módjára felváltva bénázik és cukiskodik velük, hogy aztán a végére minden puzzle darab a helyére kerüljön és összeálljon a babagügyögéses happy end.

Alice Tükörországban (Cool, 20:45)

Térj vissza Alice-szal együtt a csodák birodalmába, ahol többek között Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway és Sacha Baron Cohen várnak! Bár a filmet eléggé lehúzták a kritikusok, mert a története szerintük semmitmondó volt és a karakterek sem voltak igazán emlékezetesek, egy álmos estén azért szuper szórakozást ígér. A fantázia és látványvilág pedig mindenképp csillagosötös!

Felséges karácsony (TV4, 21:00)

A Hallmark tavaly karácsonyi mozija kicsit olyan, mintha keverték volna az Én és a hercegemet a Neveletlen hercegnővel és a Miről álmodik a lányt. Plusz az egészet leöntötték volna extra cukormázzal és csillámporral a karácsonyi hangulat kedvéért. Ez az a túlromantikus film, amit magadban nézel meg otthon mézeskalácsot majszolgatva, később pedig letagadod, hogy valaha láttad volna.

Kingsman: Az aranykör (HBO, 22:30)

Ha a pasiddal közösen moziztok, ezt válasszátok és tuti nem lesz vita! Te élvezheted Channing Tatum látványát cowboy szerelésben, ő pedig az akciójeleneteket. Sokan féltek tőle, hogy az első film fordulatai és eredeti koncepciója után a folytatás majd ellaposodik, de szerencsére nem így lett. A franchise következő része egyébként jövőre érkezik a mozikban, szóval addig nem árt egy kis ismétlés!

Még több

Programajánló