2018 legsikeresebb filmjei

Idén a szuperhős mozik taroltak igazán a mozikban, de mesék is nagyon nagyot szakítottak!

2018 legsikeresebb filmjei
  1. A Grincs

Bár csak decemberben jelent meg a film, már az első héten akkorát szólt, hogy felkerült a Top 10-es listára. Sajnos ennél tovább nem jutott, de azért így is szép eredmény. Valószínűleg azért nagyon sokat segített a régi verzió óriási sikere is!

  1. Venom

Szinte biztosak voltunk benne, hogy Tom Hardy főszereplősével, tuti befutó lesz ez a moziba. Bár nem Amerikában érte el ezt a bombasikert, azért mi így is nagyon gratulálunk a film készítőinek. Ha még nem csekkoltad, a karácsonyi szünetben mindenképpen tedd meg!

  1. Solo: Egy Star Wars-történet

Nem is vártunk mást egy Star Wars filmtől, igaz, a kritikusoknak nem éppen jött be annyira ez a rész. Egyébként sok Csillagok háborúja fan is kritizálta a mozit, de ettől függetlenül azért ők is nagyon kíváncsiak voltak erre az epizódra, ez pedig a bevételen is meglátszott!

  1. A Hangya és a Darázs

Valószínűleg annak köszönheti a sikerét, hogy A Bosszúállók után jött ki és rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy a Hangya mégis miért maradt ki a moziból. Annyit elárulunk, hogy ezekre mind választ kapsz!

  1. Mission: Impossible – Utóhatás

Igen, egy újabb akciófilm! Elképesztően sokan voltak arra kíváncsiak, hogy Tom Cruise hatodszorra is megmenti a világot. Természetesen a színész ezúttal sem okozott csalódást a rajongóinak, legalábbis az IMDb és a bevételi adatok szerint.

  1. Deadpool 2.

Mi igazából azon csodálkozunk, hogy a legviccesebb szuperhős, hogyhogy csak az ötödik helyig jutott! Hiszen szuper volt a sztori, hatalmas poénok voltak benne és egy kis romantikát is kaptak a csajok.

  1. Jurassic World: Bukott birodalom

Mióta visszatértek a hatalmas dínók a mozivászonra, azóta szinte mindig bekerültek a Top10-es listába év végén. Ez most sem volt másként, bár sem a nézők, sem pedig a kritikus nem voltak megelégedve ezzel a résszel.

  1. Hihetetlen család 2.

Szinte sejteni lehetett, hogy a rajongók teljesen megőrülnek majd a folytatásért, hiszen több, mint 14 évet kellett várniuk rá. Persze nem is okoztak csalódást a faoknak, így nem csoda, hogy megcsípték a dobogó harmadik fokát.

  1. Bosszúállók: Végtelen háború

Valld be, hogy a cikk elején, azt tippelted, hogy a legtöbb szuperhőst szerepeltető film lesz idén a tuti befutó! Pedig képzeld, több mint 22 millió dollár a különbség eközött a mozi és az első helyezett közözött!

  1. Fekete párduc

Bizony, Wakanda királya hozta idén a legtöbb bevételt! Kíváncsiak vagyunk, hogy a folytatás, ami a pletykák szerint 2020-ban érkezik, az is ekkorát szól-e majd!

Még több

Programajánló