Jön a Mary Poppins visszatér folytatása!

Te láttad már az újragondolt Mary Poppins első részét?

Jön a Mary Poppins visszatér folytatása!

Neked is a Disney klasszikusa, a Mary Poppins volt az egyik kedvenced kiskorodban? Megnézted az Emily Blunt főszereplésével készült verziót tavaly karácsonykor és imádtad? Akkor biztos örülsz majd, hogy érkezik a Mary Poppins visszatér folytatása!

A rendező, Rob Marshall a The Sun magazinnak nyilatkozta, hogy elkezdődtek a második rész előkészületei. „Még elég kezdetleges fázisban van a dolog, de annyit mondhatok, hogy mivel nyolc könyv készült Mary Poppinsról, ezért még rengeteg alapanyag közül válogathatunk. Ezeket a briliáns regényeket vettük alapul eddig is.” 

Rob azt is elmondta, hogy talán nem is egy folytatást terveznek a varázsdadus kalandjainak. „Most komolyan, hány része is van a Star Warsnak? Vagy a James Bondnak? Ha van egy remek karaktered, miért ne csinálnál neki több filmet?”

A Mary Poppins visszatér producere is abszolút támogatja a folytatást, sőt nagyon szeretné, ha Emily Blunt visszatérne Mary Poppinsként. „Emilynek mindig felragyog az arca, ha Mary Poppins szerepéről van szó. Szerintem, ha az emberek szeretnének folytatást, akkor mindenképpen megcsináljuk.”

A Mary Poppins visszatért egyébként elképesztően sikeres volt. Karácsonykor mutatták be, azóta pedig több mint 150 millió font bevételt hozott. Neked tetszett Mary Poppins legújabb kalandja?

Ha esetleg még nem láttad, ne aggódj! Még mindig elcsípheted a magyar mozikban. 

Még több

Programajánló