8 sorozat, amit végig kell pörgetned 2019-ben

Ez az év sem a szépítő alvásmaratonokról szól majd, és erről a legmenőbb sorozatok gondoskodnak.

8 sorozat, amit végig kell pörgetned 2019-ben

Stranger Things 3. évad

Ha a szilveszteri buli után a reggeli kávéd mellett az Instádat is végigpörgetted (és végigpörgetted ), akkor láthattad a Netflix újévi ajándékát, a Stranger Things 3. évadának vadonatúj plakátját. A 2017 októberében elstartolt 2. évad után meglehetősen sokat kellett várni a rajongóknak, de az alkotók azt ígérték, hogy cserébe egy igazi gigaprodukcióval térnek vissza idén július 4-én. A sztori egyébként ’85-ben játszódik majd, és a megszokott amerikai városka helyett ezúttal egy nyári táborban várják kedvenc szereplőid, hogy újra szembenézzenek a főgonosszal.

Poldark 5. évad

Még javában forgatják a Poldark 5., egyben befejező évadát, de a szériát gyártó BBC ígérete szerint idén mindenképpen lecsekkolhatod, hogyan végződik a sztori. Ha az angolok egyik kedvenc sorozata eddig kimaradt az életedből, akkor simán van időd, hogy felfald az eddigi 4 évadot. De előre szólunk, hogy az 1700-as évek végén játszódó történet elképesztőan addiktív lesz, főleg akkor, ha imádod a túlbonyolított-romantikus-kosztümös sztorikat, és a kosztümtől megszabaduló kockahasú szépfiúkat… ugye, Aidan Turner? #rosspoldark

Divorce 3. évad

Hogy mi olyan érdekes egy válást boncolgató sorozatban, ahol a papírokat még az első évadban aláírják? Ha eddig követted Sarah Jessica Parker sorozatát, akkor pontosan tudod, mennyi drámát rejtettek el a meglehetősen hétköznapi sztoriban. Mondjuk, ha idén lesz az esküvőd, ne feltétlenül a Válás 3. évadával hangolódj, de egy fájdalmas szakítás után kifejezetten jót fog tenni, ha látod, van éled A pasi után.

Trónok harca 8. évad

Tavaly sajnos nem csak Stranger Things, de Trónok harca nélkül is meg kellett tanulnunk élni. Nem volt egyszerű, és nem tettük szívesen, de nagyon reméljük, hogy a tavasszal érkező 6 rész (egyenként akár másfél órásak is lehetnek!) tényleg látványos és izgalmas végállomása lesz a 2011-ben induló fantasy őrületnek. Az biztos, hogy a 8. évad még annyira sem spórol majd a szereplőgárda életével, mint az eddigi szériák. #csaklennemáráprilis

Hatalmas kis hazugságok 2. évad

A 2017-es sorozatnak nagyon sokat köszönhetünk: itt kedveltük meg újra az egyébként szétbotoxolt, gumiarcú Nicole Kidmant, és ebben a produkcióban bizonyította be Alexander Skarsgard, hogy legalább olyan tehetséges, mint amennyire jó pasi. Bár a regényadaptáció elég egyértelmű lezárást kapott, a megasikernek köszönhetően idén biztosan jön a folytatás. Addig, hogy kiderüljön, megússza-e az amerikai városka legösszetartóbb női bandája a gyilkosságot, és hogy az új évad is hozza-e majd ugyanazt a feszültéget, mint az első, sajna még hónapokat kell várnunk.

Tabu 2. évad

Buktával zárták az első évadot, a csatorna mégis bizalmat szavazott Tom Hardy és az apukája sorozatának. Oké, a Tabu talán nem a legpinkebb sorozat, és ez a folytatásban sem lesz máshogy, de a 19. századi londoni történet már csak azért is kötelező, mert az angol színész talán az eddigi legerősebb alakítását nyújtja benne. Szóval laptopot elő, izzítsd be az HBO GO-t, mert tavasszal végre a kedvenc sztárpasiddal bújhatsz ágyba.

A szolgálólány meséje 3. évad

Talán nem vagyunk vele egyedül, de picit csalódást jelentett az egyébként észbontóan izgalmas 2. évad vége. Hiszen a főszereplő June előtt ott volt a szabadulás lehetősége, ő viszont nem élt ezzel, ami nyilván a kissé erőltetett folytatásnak ágyazott meg. Az 1. évad után robbant sikert és díjesőt a 2018-as széria már nem tudta megismételni, és mi kezdünk aggódni, hogy a készítők ezúttal is képtelenek lesznek lezárni a történetet. Ettől függetlenül áprilistól ugyanúgy az HBO GO-ra tapadva várjuk majd az új részeket. #praisebe

Pretty Little Liars: The Perfectionist

Ha igazi binge-watcher vagy, ezt a spin-offot is ugyanolyan lelkesen darálod majd le, mint a Hazug csajok társaságát. Főleg úgy, hogy két fontos szereplő, Alison és Mona már biztosan visszatérnek a titkokkal tuningolt sorozatba, amit továbbra is a zseniális I. Marlene King adagol majd.

Még több

Programajánló