Megérkezett az új Pókember előzetese!

És úgy tűnik, hogy a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban is sejtet némi infót.

Megérkezett az új Pókember előzetese!

Az irtó cuki Tom Holland, azaz a srác, aki Pókembert játssza (és híresen könnyen spoilerezik el mindent teljesen véletlenül) egy tweetre válaszolva indította el a Pókember előzetes-lavinát. Egy extra lelkes fan videója ugyanis eljutott Tomhoz. Ebben a rajongók szinte már követelik az új rész trailerét, úgyhogy mikor ezt megtudta, rögtön kezébe vette az ügyet és egy sírva nevetős emoji kíséretében azt válaszolta: „Meglátom, mit tehetek.”

Másnap pedig érkezett a következő Tom-tweet, amiben azt írta, hogy „Szóval beszéltem a Sony-val…”, a következő kép pedig már az, hogy a jóképű sztárpasi Instagram live-on próbálja megosztani a fanokkal a Pókember: Idegenben előzetesét. Ez az élőzés sajnos nem igazán akart összejönni neki, mert bárhogy is próbálta, folyton elcsúszott a kép és a hang. Szegény tök csalódottan ezután csak annyit mondott, hogy akkor inkább mindjárt kiposztolja. Így is tett, plusz a Sony stúdió Youtube csatornájára is felkerült a trailer, szóval máris meg tudod nézni Pókember legújabb kalandjainak előzetesét:

Izgi, ugye? Most már csak annak kellene kiderülnie, vajon mikor játszódik a film – ha emlékszel, Peter Parker halála volt az egyik legbrutálisabb a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Az előzetesben ráadásul Nick Fury, azaz Samuel L. Jackson is feltűnik (ugye ő a Bosszúállók és az emberiséget védő titkos szervezet, a S.H.I.E.L.D. vezetője), pedig a legutóbbi Bosszúállók post-credit jelenetében ő is porrá vált és meghalt. Így valószínű, hogy ez a Pókember rész még a Végtelen háború előtt játszódik. De persze arra is van esély, hogy az áprilisban érkező Bosszúállók: Végjátékban mindenki megmenekül és a Pókember: Idegenben időben az után zajlik majd.

Már egyébként nem kell sokat várnod, hogy mindenre fény derüljön, hiszen az áprilisi Bosszúállók-adagod után július 5-én jön a Tom Holland-féle Pókember második része!

Még több

Programajánló