Szuper filmek szombat estére

A szombat este egyik legjobb programja beülni egy jó film elé, mi pedig összeszedtük, mire érdemes kapcsolni a tévés kínálatból.

Szuper filmek szombat estére

Aludj csak, én álmodom (Cool, 20:55)

Ebben a romantikus drámában Sandra Bullock egy fiatal csajszit alakít, akinek unalmas élete abból áll, hogy jegyet árul a metróban. Ám minden nap lát egy nagyon helyes fiút, akivel még sohasem ismerkedtek meg közelebbről. Egy nap a srác beesik a vágányok közé, Lucy pedig megmenti az életét, viszont a fiú kómába esik. Mikor a lány meglátogatja őt a kórházban, a nővér az ágyon fekvő fiú barátnőjeként mutatja be Lucyt a srác családjának. Azonnal megszereti mindenki a hős jegyárust, de van egy kis gond: Lucy beleszeret a kómában heverő fiú bátyjába, Jackbe (Bill Pullman). Mi fog történni, ha a kisöccs felébred?

Derült égből Polly (SuperTV2, 21:00)

Ebben a romantikus vígjátékban Ben Stiller egy Reuben nevű kockázatelemző menedzsert alakít, akit nászútján azonnal megcsalja imádott felesége. A fickó teljesen összetörik, ám a semmiből betoppan az életébe Polly (Jennifer Aniston), aki totális ellentétje a mindent előre megtervező Reubennek. Egy házibuliban megismerkedik Pollyval, aki a feje tetejére állítja a kockázatokat messziről elkerülő férfi életét.

Pillangó-hatás (Prime, 21:00)

Evan (Ashton Kutcher) egyszerű fiatal srác, aki hisz abban, hogy minden mindennel összefügg. Ám gyerekkorából elég sok történés kimaradt, ami miatt akkoriban naplót vezetett. Miután újraolvassa emlékeit, rájön, hogy eszeveszett sok hibát követett el, ezért javítania kell ezeken. Evan képes az időutazásra, és elkezdi helyrehozni a múlt balul elsült eseményeit. Mikor visszatér a jelenbe, rá kell jönnie, hogy csak még nagyobb gondokat okozott. Ekkor érti meg, mi is valójában a pillangó-hatás…

Hang nélkül (HBO, 21:40)

Ó, bizony! Az egyik legjobb horror film volt ez 2018-ban, és most te is megnézheted a tévében. A sztori szerint az emberiséget egy idegen civilizáció támadta meg, akiket szinte lehetetlen elpusztítani, ugyanis mindent hallanak, a legapróbb zörejeket is. Így az emberiség a csendre van ítéltetve. Egy család emiatt őrületes csendben éli életét, jelbeszéddel kommunikálva, egy gyereküket már elvesztették a hangoskodás miatt. Azonban egy új gyermek érkezik a családba, akinek születésére alaposan fel kell készülni. Lehetőleg óriási csendben…

Egy szőkénél jobb a kettő (TV4, 21:45)

Ha imádod a vígjátékokat, ez a te filmed! Dee (Pamela Anderson) és Dawn (Denise Richards) legjobb barátnők, akiket egyetlen sztereotípia bélyegez meg napról napra, mégpedig az, hogy szőkék, emiatt pedig butuskák is. A két lány nem is nagyon cáfol rá erre, hiszen a férfiak elcsábításán kívül semmihez nem értenek. Ám egy napon felfordul az életük, ugyanis összetévesztik őket két hírhedt, pengeéles eszű fejvadásszal, emiatt pedig egyik bonyodalomból keverednek a másikba.

Még több

Programajánló