A Netflix kiakadt a nézőire

És nagyon is jogosan!

A Netflix kiakadt a nézőire

Emlékszel, amikor a Netflix új sorozatában, a You-ban az egész net rá volt kattanva a perverz főhősre? A Joe Goldberget játszó Penn Badgley meg persze maga a Netflix figyelmeztette is a rajongókat, hogy rossz helyes pasiért vannak oda, tekintve, hogy Joe egy zaklató és gyilkos.

Az internet népe nagyon úgy néz ki, hogy nem értette meg teljesen az üzenetet. A Netflixre ugyanis néhány napja felkerül egy brutál creepy (de amúgy nagyon izgalmas) dokumentumfilm Amerika leghírhedtebb sorozatgyilkosáról, Ted Bundyról. Ha még tiszta a lelked, és nem hallottál a fazonról, akkor bocsi, de most beavatunk a rémtetteibe.

Csak akkor olvass tovább, ha tényleg tudni akarod!

Bundy több, mint 30, a húszas éveiben járó lányt (és egy 12 éves kislányt, ami a legdurvább!) erőszakolt és ölt meg. Ha ez nem lenne elég, tankönyvi esete volt a pszichopatáknak. 1974 és 1978 között követte el ezeket a borzalmakat, a négy év alatt pedig kétszer lecsukták, mind a kétszer megszökött. Másodjára olyan hosszú időre, hogy újabb gyilkosságokat követett el (betört egy kollégiumba, és majdnem az összes ott alvó lányt megölte), majd végül a kis floridai üdülése során kapták el.

Az meg már tényleg csak hab a tortán, hogy az említett időszak alatt összejött egy lánnyal, Liz Kendallel. Együtt éltek, és közösen nevelték Liz kislányát. A szakításuk után, Bundy bírósági tárgyalása alatt (konkrétan a tárgyalása közepén) elvette Carole Ann Boone-t, akitől született egy lánya! Nagyon durva, ugye?

De most térjünk vissza a Netflixhez: erről a szó szerinti pszichopatáról, kegyetlen sorozatgyilkosról, mesteri manipulátorról néhány napja jelentették meg a Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes című dokumentumfilmet. A netezők pedig elkezdtek rajongani a pasiért!

És hogy miért? Ez a legzavarbaejtőbb tényező az egészben: Ted Bundy egy egészen jóképű férfi volt.

Ezt pedig sajnos kihasználta, miközben levadászta a nőket, megtévesztette az őt szerető csajszit – az internet viszont csak a helyes arcot látja.

A Netflix erre teljesen jogosan kiakadt, és figyelmeztette a Twitterezőket, hogy nagyon nem kéne rajonganiuk Ted Bundyért.

„Nagyon sok szó esett Ted Bundy állítólagos dögösségéről, ezért szeretnénk mindenkit finoman emlékeztetni arra, hogy konkrétan EZER másik jó pasi van a Netflixen – ezek közül pedig majdnem mind nem egy elítélt sorozatgyilkos.”

Még jó, hogy a Netflix idejében elkezdte a népnevelést, mivel idén érkezik a világ egyik legjobb pasijával, Zac Efronnal egy Ted Bundyról szóló film. Akkor aztán még te is összetűzésbe keveredsz majd a saját érzéseiddel, nem igaz?

Még több

Programajánló