5 könyv, amit el kell olvasnod februárban

A jó időre még várnod kell kicsit, de néhány szuper regénnyel könnyedén fel tudod dobni a hangulatod! Mutatunk pár izgalmas újdonságot, amit semmiképp ne hagyj ki ebben a hónapban!

5 könyv, amit el kell olvasnod februárban

Emery Lord: Minden velünk kezdődött

A 16 éves Paige Hancock két éve már, hogy elveszítette élete első szerelmét. Úgy érzi, végre készen áll egy új kapcsolatra, ezért randit beszél meg a régóta kiszemelt pasival, Ryannel. Minden szuperül alakul, de váratlanul betoppan a lány életébe egy új fiú, Ryan kedves, ugyanakkor meglehetősen fura unokatesója, Max. A srác egy pillanat alatt keresztülhúzza a csajszi szépen megtervezett jövőjét… Készülj fel, mert egy igazán kalandos sztoriban lesz részed!

Menő Könyvek, 3490 Ft

Michelle Frances: Az új munkatárs

A barátnő című rejtélyes regény után, hamarosan itthon is kapható az ismert szerző következő pszicho-thrillerje! A főszereplő, Carrie, a sikeres tévéproducer, aki boldog házasságban él szerelmével, ráadásul babát vár. A csodás tündérmesének azonban hamar véget vet az új kollegina, aki a karrierista Carrie-t helyettesíti a cégnél. Emma személyében egy nagyon céltudatos és segítőkész munkatársat ismernek meg a többiek, akiért hamar odáig lesz mindenki, beleértve Carrie férjét is. A fordulatos történet középpontjában az ambíció, az átverés és az árulás áll.

Század Kiadó, 3690 Ft

Lucinda Riley: Holdnővér

A szerző sorozatának ötödik kötete az önmagát és származását kutató Tiggy nevű csajsziról szól, aki hallgatva a megérzéseire, a mindentől elszigetelt Kinnaird-birtokon vállal munkát: a kihalás szélén álló skót vadmacskák megmentéséért küzd. A birtok urával, a jóképű Charlie-val azonnal megtalálja a közös hangot, de találkozik itt másokkal is! Például a környéken élő bölcs öreggel, aki egy napon azt állítja az útkereső lánynak, hogy sajátos képességgel rendelkezik, amit használnia kellene és itt az ideje, hogy visszatérjen a szülőföldjére, a spanyolországi Granadába. Kíváncsi vagy, mi lesz a folytatásban? Tarts Tiggy-vel a kalandos úton!

General Press Kiadó, 3990 Ft

Mark Langthorne – Matt Richards: Bohém rapszódia: Freddie Mercury élete, halála és öröksége

Te is imádtad a tavaly bemutatott Oscar-esélyes Bohém Rapszódia című filmet, amiben a rocklegendát a cuki Rami Malek alakította? Készülj fel, mert akkor ezért a könyvért is odáig leszel! A kötet egy átfogó életrajz Freddie-ről, amelyben privát fotókat és izgis interjúkat is találsz. Azok az emberek szólalnak meg, akik az énekes legközelebbi barátai voltak élete utolsó éveiben. Jó kis elmerülés a szürke februári estéken!

Könyvmolyképző Kiadó Kft., 4999 Ft

Danielle Steel: Tündérmese

Camille az idilli Napa-völgyben egy szőlőbirtokon éli életét. Az a terve, hogy az egyetem elvégzése után beszáll a családi bizniszbe, de egy szomorú esemény keresztülhúzza számításait. Édesanyjánál ugyanis rákot diagnosztizálnak, így a megálmodott tündérmese hamar szertefoszlik. Camille apja, Christophe felesége halála után egy francia grófnő oldalán találja meg a boldogságot. A titokzatos nő azonban ki nem állhatja a fiatal lányt, így Camille-nak már nemcsak az örökségéért kell megküzdenie, az élete is kockán forog. De mint minden mesében, az utolsó pillanatban itt is a főhős segítségére sietnek néhányan. Többek között a daliás herceg is!

Maecenas Könyvkiadó Kft., 2699 Ft

Még több

Programajánló