Kiakadt a világ a Maroon 5 Super Bowl koncertjén

Szegény Adam Levine-ék mindent beleadtak, de úgy tűnik, az sem volt elég.

Kiakadt a világ a Maroon 5 Super Bowl koncertjén

A Super Bowl félidei show-ja mindig a elképesztően hatalmas durranás Amerikában. Ezért a lehetőségét általában egymást taposva állnak sorba a sztárok, idén viszont ez nagyon nem így volt. Még néhány évvel ezelőtt kirobbant egy botrány, amikor Colin Kaepernick féltérdre ereszkedve, némasággal tüntetett a himnusz alatt a  meccseken a fekete focistákat ért rasszizmus ellen. Ezután sokan követték a példáját, de végül a Super Bowlt szervező NFL megtiltotta, hogy a himnuszt bárki is térdelve hallgassa végig. Mindennek a tetejében pedig a mozgalmat elindító játékos, Colin idén még csak szerződést sem kapott.

Úgyhogy rengeteg fekete énekes utasította vissza a félidei fellépést Colin miatt, mint például Cardi B vagy Rihanna. Végül persze sikerült beszervezni Adam Levine-éket. A Maroon5-hoz pedig Kylie Jenner pasija (vagy már férje?) Travis Scott és Big Boi is csatlakozott. Mindannyian kitettek magukért, de a net egy kicsit sem volt elégedett, főleg a Maroon5 teljesítményével.

Tény, hogy Adam Levine kissé erőtlenül kezd bele a koncertbe, a hangja sem szól olyan jól élőben, és hát nem tud úgy táncolni, mint Jagger. A fanok pedig ezzel kapcsolatban szóltak be neki leginkább, és még az sem mentette meg, hogy végül félmeztelenül tolta. 

Ezek a gifek például tökéletesen leírják az élményt, amikor Adam Travis Scott mellett próbált táncikálni:

„Én, amikor Adam Levine elkezdett énekelni.”

„Bárcsak belém csapódna egy meteor” – utalt valaki a show közepén felbukkanó spongyabobos animációra.

Volt, aki Justin Timberlake múlt évi bénázását sírta vissza: „azt hittem a tavalyi Timberlake-nél nincs rosszabb.”

„Már nem jön be Adam Levine, és ez most nagy megkönnyebbüléssel tölt el.”

„Nem fogok arról tweetelni, hogy tetszik Adam Levine.”

Ha mindettől függetlenül (vagy pont ezért) mégis kíváncsi vagy mit műveltek Adamék, akkor itt csekkolhatod:

Még több

Programajánló