Csekkold minden idők 10 legkínosabb Oscar-pillanatát!

Csak akkor nézd meg, ha nem zavar a szekunder szégyen…

Csekkold minden idők 10 legkínosabb Oscar-pillanatát!

Ismered azt az érzést, amikor a környezetedben valaki elképesztően kínosan beégeti magát, és ettől valahogy te jössz zavarba?  A szekunder szégyent rendszeresen átélik az Oscar-gála nézői. Brutálisan gáz jelenetek zajlanak le ezeken az estéken, és feltehetőleg a következő díjátadó sem lesz ez alól kivétel. Most összegyűjtöttük a 10 legkínosabb Oscar-pillanatot. Előre is bocsi a sztárok nevében…

Angelina Jolie és a bátyja

Angelina 2000-ben nyert Oscar-díjat, a gálára pedig a tesója, James kísérte el. Ha az nem lenne elég fura, hogy a színészcsaj többször is konkrétan szájon csókolta a vörös szőnyegen a bátyját, Angie tett még néhány érdekes megjegyzést a köszönőbeszédében is.

„Totál sokkban vagyok most és annyira szerelmes a bátyámba. Épp az előbb megölelt, és azt mondta, hogy szeret, és tudom, hogy nagyon örül most nekem” – mondta a legnagyobb természetességgel, nevetgélve Angelina.

John Travolta és Adele Dazeem (??)

John Travolta 2014-ben, a Jégvarázs-őrület közepén konferálta fel a legjobb dal jelölt Idina Menzelt. Ő énekelte az ikonikus Let it go című betétdalát a mesének. De a színész nagyon nem Idina Menzelt mondott: Adele Dazeemként hívta a színpadra, és azóta sem tudja senki, hogy ez honnan jött. A már eleve kínos légkört pedig megfejelte azzal, hogy a kiérkező, a helyzetet egyébként profin kezelő Idina állát percekig a kezében tartotta teljesen random.

A névcserét 0:28-nál, a fura álltapit 0:42-nél kezdődően találod.

John Travolta kétszer volt creepy 2014-ben

Ugyanabban az évben még a vörös szőnyegen is alkotott John Travolta. Ekkor szegény Scarlett Johansson lett az áldozata, akit nem hagyott békében pózolni a fotósok előtt. A Scarlettra rámászó Travolta képét tuti láttad már, de most nagy szerencsédre, újból megnézheted:

Jennifer Lawrence híres zakózása 2013-ban

via GIPHY

…és 2014-ben

via GIPHY

Sacha Baron Cohen és a hamvak

Az angol komikus, Sacha Baron Cohen 2012-ben A diktátor című filmjének főszereplőjeként, Aladeen admirális generálisként érkezett az Oscarra. Az *egyedi* humorú színész azt gondolta, fergetegesen vicces lenne, ha a kezében lévő „Kim Jong-Il – hamvakat” úgy ahogy van ráborítaná az egyik riporterre, Ryan Seacrestre. Ryan nyilvánvalóan nem értett ezzel egyet.

Anne Hathaway és James Franco

Anne és James 2011-ben voltak az Oscar-gála műsorvezetői. Viszont a dolgok nem terv szerint alakultak, mivel hihetetlenül erőltetett, béna vicceket mondtak, és minden mozdulatukból sütött a küszködés. Nézd csak:

Björk és egy tojás

Az izlandi énekesnő, Björk hattyúnak öltözve érkezett az Oscar vörös szőnyegére 2001-ben. És annyira benne volt a szerepben, hogy még egy tojást is kipottyantott maga alá. Mégis mit gondolt amúgy?

Brangelina és Jennifer Aniston

Brad Pitt és Jennifer Aniston 2005-ben váltak el, amikor a hírek már arról szóltak, hogy Brad összekavart Angelina Jolie-val a Mr és Mrs Smith forgatása közben. Szóval egyértelmű volt, hogy az első alkalom, amikor egy szobában lesznek mindhárman, extra ciki lesz. Ez 2009-ben történt meg. Jen díjat adott át, Brad és Angie pedig jelöltek voltak az Oscar-gálán. Brangelina közvetlenül az első sorban ült, a rendező pedig volt olyan szemtelen, és bevágta az arcukat, pont amikor Jennifer volt a színpadon.

A brutál kínos pillanatot 1:03-nál csekkolhatod.

És a minden idők legkínosabb Oscar-pillanatáért járó díjat kapja… a Kaliforniai álom – Holdfény fiaskó!

2017-ben megtörtént az, ami az Oscar-gála 89 éve alatt egyszer sem: rossz nevet hirdettek ki győztesként. Hihetetlenül sokkoló élmény volt végignézni, ahogy a díjat átadó két hollywoodi ikon, Faye Dunaway és Warren Beaty szenvednek a színpadon. Majd azt, amikor a diadalittas Kaliforniai álom-producerek köszönőbeszédét félbeszakítják. Ryan Gosling nevet a sarokban, a sztárközönség sokkolódott, a Holdfény nyerte a legjobb filmnek járó díjat. Nagyon durva, érdemes az elejétől végignézni.

Még több

Programajánló