Exkluzív fotók a Trónok harca 8. évadából

Az HBO nagyon izgalmas képeket osztott meg a fináléból!

Exkluzív fotók a Trónok harca 8. évadából

Már hivatalosan is megkezdődött a visszaszámlálás a Game of Thrones fináléjáig, hiszen az HBO elkezdte szépen sorban elszórni az infómorzsákat, amiket az új évadok előtt szokott. A forgatókönyv általában úgy néz ki, hogy először megjelenik egy plakát (pipa), kijön egy emlékeztető videó az előző évadokból (pipa), majd jön egy extra rövid teaser, amiben viszont már a dátumot is bejelentik (pipa), kicsit hosszabb teaser (pipa), hivatalos fotók (itt tartunk most) és egy tisztességes előzetes (erre még várunk!).

Nos, annyi biztos, hogy hosszas várakozás és egy év extra csúszás után, idén április 14-én startol el a 8. évad. A bennfentesek és a szereplők szerint pedig extra véres (és jeges), kiborító és megható lesz egyben. Ezt az eddig megjelent videók is megerősítették, ahogyan a most megjelent képek is.

Az HBO Facebook oldalán tett közzé ugyanis néhány portrét és jelenetfotót a fináléból, amik brutál drámaira sikeredtek. Ezen kívül még annyit tudhatsz meg belőlük, hogy sok minden történik majd Deresben, és egyébként mindenhol máshol is kőkeményen hideg lesz.

galéria

Exkluzív fotók a Trónok harca 8. évadából

Exkluzív fotók a Trónok harca 8. évadából

Fotó megosztása:

Ha másra nem is, arra biztosan szuper ez az összeállítás, hogy összegezd magadban, kik maradtak életben a főszereplők közül (értsd, kik azok, akik nagy eséllyel meghalnak az utolsó évadban), és még jobban várd április 14-ét!

Még több

Programajánló