Hivatalos: film készül a Breaking Badből

Ráadásul a szexi Aaron Paul lesz a főszereplője!

Hivatalos: film készül a Breaking Badből

Imádtad a Breaking Badet az izgalmas fordulataival? A kedvenc közös programod volt a pasiddal ledarálni a részeket? És Jessie Pinkman, azaz Aaron Paul szerinted is brutál szexi? Akkor ennek a fantasztikus hírnek nagyon fogsz örülni! 

Képzeld, érkezik a Breaking Bad film, aminek Aaron Paul lesz a főszereplője. A The Hollywood Reporter nevű filmes oldal írta meg, hogy a sorozat kreátora, Vince Gilligan hivatalosan is dolgozik egy két órás filmes folytatáson, aminek Greenbrier a munkacíme. Sőt, azt is tudjuk, hogy Jessie Pinkmanre, azaz Aaron karakterére fog koncentrálni a sztori. A filmet a Netflixen mutatják be, úgyhogy remélhetőleg Magyarországról is ugyanúgy megnézheted majd.

Már csak az a kérdés, hogy Walter White, azaz Bryan Cranston is megjelenik-e majd a folytatásban. Bár elég valószínűtlennek tűnik, főleg, ha fel tudod idézni a sori végét. A fináléban ugyebár Waltert többször is meglőtték, és láthattad őt elvérezni a földön fekve.

A The Dan Patrick Showban Bryan elmondta, mit tud a Breaking Bad-filmről„Nem kaptam meg a forgatókönyvet, nem is olvastam. Szóval már az is kérdéses, hogy egyáltalán láthatjuk-e Walter White-ot a filmben! Ezen érdemes elgondolkodni.”

De azt is hozzátette, hogy nagyon szívesen csatlakozna a forgatáshoz: „Abszolút benne lennék. Vince Gilligantől függ. Ha ő megkér rá, hogy szerepeljek a filmben, akkor biztosan igent mondok. Vince egy zseni. A sztori is király, és nagyon sokan vannak, akik szívesen látnák azt a néhány nyitva hagyott szálat elvarrva. Én úgy hallottam, hogy ez az új történet arra a néhány karakterre fog koncentrálni, akik nem kapták meg a lezárást.”

Vince fogja írni a forgatókönyvet, és ő lesz a film producere és rendezője is. A forgatás egyébként elvileg már néhány hónapja el is kezdődött Új-Mexikóban. Szóval akár még idén is csekkolhatod a Greenbriert, bár 2020 eggyel esélyesebbnek tűnik.

Te várod már?

Még több

Programajánló