Látnod kell az új képeket a Szolgálólány meséje forgatásáról!

Éppen Washingtonban forgatnak, a képek pedig elég durvák!

Látnod kell az új képeket a Szolgálólány meséje forgatásáról!

Alig várod már a Szolgálólány meséjének új évadát? Bár a június (vagyis a hónap, amikor idén érkezik a sorozat) még messze van, de a trailer mellé most elnézegethetsz néhány forgatási képet! A szereplőgárdát Washingtonban szúrták ki, méghozzá a Washingtonian nevű magazin fotósa, Evy Mages.

A Szolgálólány meséjének stábja a National Mallnál forgatott. Tudod, ez az a rész az amerikai fővárosban, ami összeköti Lincoln szobrát a Washington-emlékművel és az előtte lévő tóval, amik mögött már a Capitolium épülete található. A szereplőket amúgy nem volt nehéz észrevenni, mivel több mint 200, piros-fehérbe öltözött lány dolgozott a jeleneten. Néhányuknak egy piros anyag takarja el a száját, ami a Szolgálólány meséjének világát ismerve nem jelent jót…

A szemfülesek egyébként a főszereplőket is lefotózták: a June-t alakító Elizabeth Mosst, a Serenát játszó Yvonne Strahovskit, de még Fred Waterfordot, azaz Joseph Fiennest is lencsevégre kapták. A triót egyébként a Lincoln-szobor előtti lépcsőkön fedezték fel. És már maga a beállás sem sejtet semmi jót.

Csekkold a képeket:

Szerinted mi fog történni ebben a jelenetben?

Még több

Programajánló