6 program, ami garantáltan felráz a héten

Felpörgetnéd az előtted álló hetet néhány izgis progival? Akkor jól figyelj, mert eláruljuk, hová érdemes becsekkolni!

6 program, ami garantáltan felráz a héten

Áll a bál a Bélában

Ugye nem felejtetted el, hogy még javában tart a farsangi időszak? Ebből az alkalomból a népszerű Béla lakásétteremben farsangi diszkót rendeznek. Lesznek tipikus farsangi kaják is, állatos italok és ha kellően állati jelmezbe bújsz, még lehet, hogy jutalmat is kapsz!

Ennél jobb bulit nem találsz!

Szép álmokat!

Fogalmad sincs arról, mikor aludtál utoljára egy jót? Folyton utol akarod érni magad, ezért a relaxációra szánod a legkevesebb időt? A SlowHow csütörtök esti eseményén szuper trükkökkel látnak el, hogyan ajándékozd meg magad egy kis extra pihenéssel!

Itt tanulhatod meg a jól alvás technikáját!

Elutaznál?

Igazi kalandor vagy, aki gondolkodás nélkül benne van egy-egy jó kiruccanásba? Esetleg azt találgatjátok a pasiddal, idén hová menjetek nyaralni? Minden kérdésedre választ kapsz a 2019-es Utazás Kiállításon, ami február 21-től 24-ig tart a Hungexpon! Különböző országok képviseletei szakértőkkel, túra- és idegenvezetőkkel, hivatalos utazók, bloggerek várnak majd az eseményen!

Ott leszel?

Tízmilliószoros nap színekkel

Február 19-én nemcsak tízmilliószoros nap lesz, hanem Telihold is. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy a benned felgyülemlett energiát felszabadítsd, mert ez az energia fog lendületet adni ahhoz, hogy még jobban sikerüljön 2019. Erre lehetőséged is nyílik a veszprémi Színekben a Lélek eseményén! Jó elmerülést!

Még több információ a keddi programról itt!

DIY-malacpersely

Igazi shoppingkirálynő vagy, így viszont nem mindig jön össze a spórolás? Az egri Nyitott Kézműves Műhely péntek esti workshopján elkészítheted a saját malacperselyedet! Hívd fel a legjobb barátnődet és nevezzetek be a mókás programra. Az tuti, hogy sokat fogtok nevetni és közben gazdagabbak lesztek egy DIY-persellyel is! Na, benéztek?

Ha meghoztuk a kedved, itt tudsz jelentkezni!

Bokszold ki a feszkót!

Állandóan túlórázol, és a felgyülemlett feszkótól minden apróságon felhúzod magad? Ráadásul a pasid is megsértődött rád valami miatt? Akkor fogd az edzőcuccodat és jelentkezz be egy jó kis kardio-bokszra! Ezzel a sporttal nemcsak a stresszt ütheted ki, hanem bomba formába is hozhatod magad. Az órán végzett gyakorlatok növelik az erőnlétedet és az állóképességed! Kipróbálod?

Még több

Programajánló