Hivatalos: Jön az Aquaman 2!

De sajnos nagyon sokat kell rá várni…

Hivatalos: Jön az Aquaman 2!

Ha imádtad az Aquamant, és szerinted sincs jobb program annál, mint hogy két és fél órán keresztül a szexi Jason Momoa felsőtestét bámulod, akkor jó hír: hivatalosan is megerősítették, hogy érkezik a folytatás!

Az Entertainment Weekly szerint a DC-s képregényfilmeket (mint a Batman, Superman, és persze az Aquaman) gyártó stúdió, a Warner Brothers bejelentette, hogy az Aquaman 2. csak 2022. december 16-án érkezik. Azaz két nap híján négy évvel az első rész premiere után…! Bár persze erre is megvan a logikus magyarázat.

Képzeld, a DC-s szuperhősfilmek már most teljesen be vannak táblázva több évre előre! Ez nagyjából hat filmet jelent. Köztük a legújabb Jokerrel, idén októbertől, a kedvenc szuperhőscsajszid, Wonder Woman visszatérése jövő nyáron, vagy a Ben Affleck nélküli The Batman 2021-ben.

És nyilván maga az Aquaman 2 bejelentése sem ért nagy meglepetésként, főleg, ha követted a filmről szóló híreket. Jason hősködése ugyanis hatalmas rekordokat döntött. Konkrétan minden idők legsikeresebb DC filmje lett a maga több mint egy milliárd dolláros bevételével.

A Deadline című filmes magazin szerint a második részt David Leslie Johnson-McGoldrick írja majd, aki társ-forgatókönyvírója volt az első felvonásnak. Az még viszont nem biztos, hogy vajon az Aquaman rendezője, James Wan visszatér-e a folytatásra. Egyelőre ennél többet nem igazán lehet tudni a második részről, kivéve persze ha az Aquamanben látott post-credit jelenet a folytatás sztorijának előre vetítése volt.

Ha még emlékszel, Fekete Manta, aki Aquaman féltestvérének, Ormnak dolgozott, a filmbéli eltűnése után a jelenetben ismét felbukkan. A kalóz nem igazán kedveli Jason karakterét, mivel Arthur Currynek szerepe volt Fekete Manta apjának halálában. A post-credit részben tehát őt látjuk a tengeren sodródni. Megmenti őt a tudós, Dr. Stephen Shin, akinek a legnagyobb vágya bebizonyítani, hogy Atlantisz létezik. Kapóra jön neki a dologban, hogy Manta egy atlantiszi páncélt visel…Szóval lehetséges, hogy ők ketten még összefognak majd Aquaman ellen.

Bárhogyan is, a pontos történet megismerésére még három évet várnod kell. Szerinted ki fogod tudni bírni?

Még több

Programajánló